Mainos

Ohjaajalta yllättävä paljastus – klassikkoelokuvan pariskunnan ei pitänyt aluksi päätyä yhteen

Harryn ja Sallyn kohtalo muuttui elokuvan kuvausten aikana.

Vuonna 1989 ilmestynyt klassikkoelokuva Kun Harry tapasi Sallyn täytti hiljattain 30 vuotta. Elokuvan ohjaaja Rob Reiner paljastaa tuoreessa haastattelussa, että elokuvan ei ollut alun perin tarkoitus päättyä onnellisesti.

Elokuvassa Billy Crystal ja Meg Ryan näyttelevät ystävyksiä, jotka etsivät rakkautta, kunnes lopulta rakastuvat toisiinsa.

Reiner paljastaa, että hänen oma rakkauselämänsä vaikutti elokuvan loppuratkaisuun. Kun elokuvaa alettiin tehdä, ohjaaja oli ollut pitkään sinkkuna ja kokenut epäonnea rakkaudessa.

– Käsikirjoituksen ensimmäisessä versioissa, jonka aiomme kuvata, Harry ja Sally eivät päädy yhteen. He tapaavat vuosia myöhemmin ja jatkavat eri teille, Reiner kertoo.

Elokuvan kuvausten aikana Reiner kuitenkin tapasi nykyisen vaimonsa Michele Singer Reinerin, ja kaikki muuttui. Rakastuminen sai hänet muuttamaan myös elokuvan loppuratkaisua.

– Billy keksi osan dialogista, ja päätimme lopettaa elokuvan siten, että he päätyvät yhteen.

Kun Harry tapasi Sallyn -elokuva muistetaan erityisesti kohtauksesta, jossa Sally teeskentelee orgasmia kahvilassa. Muutama vuosi sitten julkaistussa elämäkerrassaan Billy Crystal paljasti, miten kohtaus tehtiin.

Crystalin mukaan Ryan näytteli kohtauksen aluksi liian pienesti, joten ohjaaja Reiner näytti hänelle, mitä halusi kohtauksessa tapahtuvan. Hän istui itse pöydän ääreen ja alkoi huutaa ja takoa pöytää kuin hurmoksen vallassa.

Kohtausta kuvattiin koko päivä, kunnes Reiner oli lopputulokseen tyytyväinen.

Lähde: People, News.com

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja