Mainos

OC:n täydellinen nainen etsii miestä exänsä avustuksella

OC:n täydellisisten naisten unelmapari Jo'n ja Sladen eropäätös tuskin oli kenellekään suuri yllätys, mutta pariskunta yllätti kaikki lyöttäytymällä myöhemmin uudestaan yhteen – tosin tällä kertaa tosi-tv-ohjelman merkeissä.

OC:n täydelliset naiset -realitysarjasta ei romantiikkaa ja yllättäviä käänteitä puutu.

Unelmapariskunta Jo De La Rosa ja Slade Smiley päättivät lopettaa kriisissä olevan suhteensa, eikä uunituoreen poikamiehen tarvinnut etsiä lohduttajaa kaukaa. Kainaloon hakeutui välittömästi toinen kotirouva, Lauri Waring.

Jo ei luonnollisestikaan ilahtunut Laurin ja Sladen treffeistä ja kolmiodraama kiristää kotirouvien välejä. Mitä tapahtuu, kun leidit kohtaavat toisensa tämän illan jaksossa?

Jo ja Slade -faneille tiedoksi, että pariskunnan satu ei loppunut vielä tähän. Valovoimainen pariskunta nähtiin toisessakin realitysarjassa, jonka konsepti oli hyvin erikoinen.

Ohjelmassa Jo etsii itselleen täydellistä miestä exänsä avulla. Sulhokandidaatit asuvat kilpailun ajan Sladen luona ja joutuvat voittamaan tämän puolellensa saadakseen Jo'n itselleen. Treffit exän kanssa -niminen sarja nähtiin Suomessakin Subilla vuonna 2009.

AVA-kanavalla torstaisin kello 21.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.