Nyt tulee julkkisten X Factor – mukana jo Glee-tähti ja David Hasselhoffin tytär

X Factor -laulukilpailuformaatista tehdään julkkisversio.

Entinen Glee-tähti Kevin McHale on viimeisin kiinnitys uuteen X Factor -laulukilpailun julkkisversioon.

31-vuotias näyttelijä liittyy mukaan joukkoon, johon kuuluu ennestään muun muassa David Hasselhoffin tytär Hayley Hasselhoff ja televisiojuontaja Ricki Lake.

McHalella on kattava musikaalinen tausta. Hän oli aikanaan mukana NLT-nimisessä poikabändissä ja oli jopa ehdolla juontamaan X-Factoria vuonna 2012. Parhaiten hänet tunnetaan roolistaan Artie-hahmona Glee-sarjassa.

Glee oli kuusi kautta kestänyt lukiodraamamusikaali, joka keskittyi lukiolaisten koulukuoron ympärille. Sarjassa nähtiin lukuisia musikaalinumeroita, joissa versioitiin tuoreita hittikappaleita sekä vanhoja klassikoita, myös McHalen toimesta.

Simon CowellinLouis Walshin ja Nicole Scherzingerin tuomaroimassa ohjelmassa nähdään lisäksi rugbypelaajien muodostama poikabändi, Britannian Jahti-visailun juontaja Jenny Ryan sekä Love Island ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmien osallistujista kootut superryhmät.

Love Island -kisailija Georgia Steel on kertonut, että kuvaukset ovat jo kovassa käynnissä Cowellin kartanolla Los Angelesissa. Hän kertoi ohjelman järjestäneen koelauluja Love Islandin kisaajille löytääkseen parhaat laulajat.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat