"Nyt syttyy valot tuhannet" – jouluvalojen kauneimmat uutuudet!

Vaikka jouluun on vielä matkaa, marraskuussa sytytellään jo jouluvaloja ikkunoihin ja nautitaan kynttilöiden hennosta hehkusta. Somista kotiasi tänä vuonna uusin ideoin.

Iltojen pimetessä kauniit valot pääsevät oikeuksiinsa ja tuovat tunnelmaa kotiin kuin kotiin. Perinteisten tuikkukynttilöiden lisäksi kauppojen hyllyiltä löytyy nyt toinen toistaan kauniimpia valosarjoja, joista jokainen taatusti löydää omansa.

Näyttävää jouluvalaistusta kaipaavan ei välttämättä tarvitse panostaa määrään: tarjolla on nimittäin myös hillittyjä, mutta komeita jouluvalaisimia. Esimerkiksi Markslöjd on tuonut markkinoille patsaita, jotka toimivat samalla valon ja tunnelman luojana.

Myös suuri määrä perinteisiä jouluvaloja suuressa lasimaljakossa tai vaikkapa somistuskaupoista löytyvissä lintuhäkeissä on näyttävä tapa koristaa kotia joulun odotukseen.

Säihkettä kaipaavalle löytyy myös vaihtoehtoja perinteisille valosarjoille, sillä tänä vuonna useat eri valmistajat ovat tuoneet mallistoihinsa pientä lisävälkettä: kulta, hopea ja loistavat kristallit antavat valolle heijastuspintaa ja tuovat kotiin talven ylellistä tunnelmaa.

Mikäli nautit perinteikkäästä kynttilänvalosta, mutta et halua huolehtia paloturvallisuudesta, kokeile led-valmisteisia tuikkukynttilöitä. Esimerkiksi Phillipsin TeaLight-sarjan tuikkujen valo näyttää oikealta liekiltä, mutta on turvallinen vaihtoehto.

Tuotetiedustelut:

Sirius/ Markslöjd/ Pitsienkelit: Stockmann

TeaLight: Philips

Loiste-sarja: Pentik

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja