Nyt sattui! Norjalaiselta maailmanmestarilta vauhdikas mahalasku asvaltille hiihtotreenissä

Norjalaisen ampumahiihtäjän Tiril Eckhoffin rullahiihtoharjoitus päättyi vauhdikkaaseen kaatumiseen.

Norjalainen ampumahiihtotähti Tiril Eckhoff on tunnetusti varsin vauhdikas hiihtäjä, mutta vahinkoja sattuu parhaillekin. Eckhoff julkaisi torstaina Instagram-tilillään videon, jonka pelkkä katsominen tuntuu kivuliaalta.

Videolla Eckhoff on tekemässä harjoitusta rullasuksilla joukkuekaverinsa kanssa. Kovavauhtisessa vedossa kaksikko etenee rinta rinnan, kunnes Eckhoff mätkähtää täydestä vauhdista suoraan vatsalleen.

Videolta näkyy, kuinka Eckhoffin vasemman suksen kärki tökkää maahan, eikä norjalainen pysty mitenkään estämään kaatumista. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Humoristisen videon jakamisesta päätellen kaatumisessa ei lopulta kuitenkaan sattunut pahemmin. Eckhoffin kollegat ottivat osaa tapahtuneeseen kommenttikentässä. Muun muassa ruotsalainen olympiavoittaja ja maailmanmestari Hanna Öberg huomio kaatumisen.

– Auch, Öberg kirjoitti. 

Eckhoff on ollut ampumahiihtoladuilla varsin menestyksekäs viime vuosina.

Norjalaisen uran toistaiseksi suurin hetki osui Oslon MM-kisoihin vuonna 2016, kun hän voitti kultaa sekä pikamatkalla että viestissä.

Hän oli Norjan joukkueessa voittamassa viestin ja sekaviestin MM-kultaa myös Östersundissa vuonna 2019 ja Anterselvassa vuonna 2020. Norjalaisella on myös viestin olympiakulta Sotshista vuodelta 2014.

Eckhoff on voittanut 15 maailmancupin osakilpailua ja on parhaimmillaan ollut maailmancupin kokonaispisteissä toinen viime kaudella.

Norjalaisen kaatumisvideosta kertoi aiemmin Iltalehti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja