Nyt puhuu rajusti seinään ajanut Valtteri Bottas – kertasi hurjalta näyttänyttä tilannetta: ”Sitten oli liian myöhäistä”

Mercedeksen suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen osalta Meksikon GP:n aika-ajot päättyivät rajuun kolariin. Bottas ajautui ratareunojen päälle viimeisessä mutkassa, minkä jälkeen hän päätyi seinään. Bottaksen mukaan hän on kunnossa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Aina se vähän kolahtaa, mutta ei ole kipuja missään. Sen suhteen kaikki on ok, Bottas totesi C Moren haastattelussa.

Mitä sitten tilanteessa oikein kävi?

– Viimeinen mutka meni vain vähän leveäksi. Rata oli ulkopuolelta vähän likainen ja sitten oli liian myöhäistä, Bottas aloitti ja joutui toteamaan lakonisesti:

– Pikkuisen osuin seinään ja se vei mukanaan.

– Eihän tämä mikään optimaalinen tilanne ole. Vähän liikaa puskin siinä viimeisessä mutkassa ja tänään siitä maksettiin hintaa, Bottas summasi.

Video: Bottaksen raju ulosajo


Bottas otti ulosajon rauhallisesti vastaan.

– Noita sattuu. Totta kai se ottaa vähän aikaan päähän, kun tietää, että mikä olisi ollut mahdollista. Turha sitä on kuitenkaan jossitella. Nyt lähdetään kuudennesta ruudusta ja huomenna on uusi päivä.

– Ei noille välillä voi mitään. Yrittänyttä ei laiteta, Bottas tuumasi.

Niin kuin Bottas sanoi, hän oli lopputuloksissa kuudes. Paalulle ajoi Red Bullin Max Verstappen.

– Paalu olisi ollut ehkä vähän kaukaa haettu. Mutta mitä noita aikoja näin, niin kolmas sija olisi ollut ihan mahdollinen sillä kierroksella. Toki, jos sen viimeisen mutkan olisi saanut vielä kohdilleen. Otin muutenkin aika paljon riskiä sillä kierroksella. Tiesin, että takana olevat McLarenit ovat aikana kaukana ja tiesin, että on vähän varaa riskeerata. Vaikka tekee pienen virheen, niin ei siinä nyt ainakaan häviä mitään.

Lue myös:

    Uusimmat