Nyt on rohkeaa! Kristen Stewart riisui kaiken hajuvesimainoksessa

Kristen Stewart riisuutui täysin Chanelin hajuvesimainosta varten.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Kristen Stewart esiintyy alasti Chanelin uudessa hajuvesimainoksessa. Stewart on entuudestaan tuttu kasvo legendaarisen muotitalon muusana ja mainoksessa 27-vuotias näyttelijätär esiintyykin itsenään.

Minuutin mittaisen videon alussa näyttelijätär on verhoutuneena ilmavaan kankaaseen, josta hän kiemurtelee irti. Päästyään vapaaksi Stewart juoksee Beyoncén kappaleen ”Runnin’ (Lose It All)” tahtiin. Stewartin juoksu on enemmänkin taiteellinen esitys kuin treeni, kun palaset hänen läpikuultavasta laahuksestaan leijailevat hänen takanaan ja ilotulitukset ripottelevat alas.

Stewart on toiminut aikaisemmin Chanelin virallisena lähettiläänä. Suurin osa Stewartin tekemistä mallintöistä muotitalolle on ollut muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin johtaman Chanelin aikana. Näyttelijä kertoi aikaisemmin tänä vuonna haastattelussa, että Lagerfeldin kanssa työskenteleminen on erittäin inspiroivaa.

– Karl on aina, alusta asti saanut minut tuntemaan että oleminen minuna itsenäni on oikein. Muotimaailmassa se on erittäin harvinaista. Hän on pakonomainen ja pakkomielteinen taiteilija ja se on tarttuvaa.

Lähde: W Magazine

Lue myös:

    Uusimmat