Nyt on niukkaa! Laittaisitko nämä trendipikkarit päällesi?

Uusin japanilainen alusvaatetrendi ei jätä paljoa mielikuvituksen varaan.

Jo pidemmän aikaa peittävät mummopöksyt ovat olleet alusvaatetrendin huipulla. Nyt Japanissa halutaan kuitenkin mennä täysin päinvastaiseen suuntaan. Tämän hetken trendikkäimmissä alusvaatteissa kangasosuus on jäänyt aivan minimiin, eikä kyse ole suinkaan stringeistä tai tangoista.

Trendikkäät pukeutuvat Japanissa todella matalalle laskeutuviin alushousuihin ja rintaliiveihin. Ja kun puhutaan matalista, puhutaan todella matalista: näissä alushousuissa suurin osa peppuvaosta jää nimittäin näkyviin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aiheesta uutisoiva Metro huomauttaa, että alushousut tuskin voivat olla kovin mukavat ja on huolissaan, miten pienet housut ylipäätään pysyvät päällä kävellessä.

Trendirintaliivit ovat alushousujen kanssa samaa sarjaa eli hyvin niukat. Kun rintaliivit vetää päälle, jää rinnasta osa sekä ylä- että alapuolelta näkyviin eikä tuesta ole ilmeisesti tietoakaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kankaan runsaudenpulasta huolimatta näiden trendialusvaatteiden hinnat eivät kuitenkaan ole sieltä niukimmasta päästä. Alushousut liikkuvat 22 euron pinnassa ja rintaliivit 28 eurossa. Koko setin saa itselleen noin 56 euron hintaan.

Erilaisia hulvattomia alusvaatetrendejä on aiemminkin tavattu Japanissa. Viime vuonna maailmalla ihmetyttivät erikoiset kamelinvarvas-alushousut.

Lähde: Metro

***

Millaista oli suomalainen alusvaatemuoti aikoinaan? Tiedätkö, mikä on alusvaatteiden toukanreikä? Katso video!

2:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja