Nyt oli kyllä todellinen yllättäjä ykkössijalla! Näitä videoita suomalaiset katsoivat poikkeusvuonna

7:52
Katso koko Uutisaamun keskustelu tästä. Näitä videoita suomalaiset katsoivat poikkeusvuonna.

Globaalisti koronapandemian aikana internetin käyttö kasvoi 60 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Nyt vuoden katsotuimmat Youtube-videot on jälleen rankattu.

Suomen katsotuin Youtube-video tänä vuonna oli laulava oululainen poliisi laululla Rakastan elämää -Uusi päivä koittaa vielä. Videolla oli yli kolme miljoonaa katselukertaa.

Googlen markkinointipäällikkö Yacine Samb kertoo, että vuosi on ollut kokonaisuudessaan todella poikkeuksellinen koronan vuoksi.

–  Poikkeusolot ja rajoitukset näkyvät katsotuimpien videoiden teemoina. Toivo paremmasta tulevasta ja halu toimia myöskin koronapandemiaa vastaan. Meiltä löytyy THL:n iskuvideo ja myös puolustusvoimien video eli aika uudentyyppisiä tekijöitä on tullut tämän vuoden aikana, Samb sanoo.

MTV Uutisten sosiaalisen median tuottaja Kia Löfberg kertoo, että poikkeusvuosi näkyy videoiden lisäksi myös Instagramissa ja TikTokissa.

–  Koronapandemia näkyy myös siinä, miten ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa ja mitä sieltä katsotaan. Ihmiset haluavat selkeästi nähdä informatiivisia videoita ja luoda vuorovaikutusta ihmisten kanssa ja myös katsoa viihdettä, Löfberg sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja