Nyt loppui rahan kinuaminen! "Isipankki" lähetti virallisen kieltäytymiskirjeen 6-vuotiaalle

Kekseliään isän hauska kirje lapselleen on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa. "Dad Savings and Loan" kieltäytyy viikkorahaennakosta aiempaan maksukäyttäytymiseen ja kotitöiden tekemättä jättämiseen vedoten. 

Kinuaako lapsesi jatkuvasti rahaa? Ota mallia tästä isästä, joka lähetti jälkikasvulleen virallisen kieltäytymiskirjeen vastauksena viikkorahan ennakkopyyntöön. Pyynnön perusteena oli lelun ostaminen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Dad Savings and Loan", eli vapaasti suomennettuna Isipankki lähestyy 6-vuotiaan poikansa rahapyyntöä virallisella kirjeellä, jonka on allekirjoittanut Isipankin toimitusjohtaja. 

– Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että emme voi tarjota teille hakemaanne 20 dollarin lainaa. Olemme tarkastelleet tilitietojanne ja havainneet varallisuutenne olevan riittämätöntä, minkä lisäksi teillä on epäilyttävä historia kotitöiden tekemisessä. Lisäksi viihdykekulunne ovat olleet yli 80 dollaria joulun jälkeen, isä kirjoittaa pojalleen vapaasti käännettynä. 

Kirje jatkuu niin ikään virallisesti:

– Mikäli haluatte valittaa päätöksestä, voitte ottaa yhteyttä reklamaatiopalveluunne (äidin puhelinnumero). Osastopäällikkömme vastaa tästä numerosta ja voi mahdollisesti vaikuttaa päätökseemme. 

– Kiitos, että valitsitte Isipankin, arvostamme mahdollisuuttamme avustaa teitä taloudellisissa tarpeissanne, isä kirjoittaa lopuksi. 

Isit ne osaavat – mutta mitä? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja