Nyt eroamiseenkin on oma sovellus – Binder!

Oli jo aikakin, että deittisovellusten rinnalle ilmestyy myös moderni tapa erota ihmisistä.

Tinderin vastakohta, jonka avulla yhdellä pyyhkäisyllä voi heivata rakastajan elämästään, on nimeltään Binder.

– Kuvittele, että voisit dumpata jonkun samalla tavalla kuin aloitat ihmissuhteen, 28-vuotias Jordan Laird, toinen sovelluksen kehittäjistä, maalailee New Yorker- lehden toimittajalle.

Binder tekee jättämisen puolestasi lähettämällä tekstiviestin tai ääniviestin, joka toteaa esimerkiksi "Syy ei ole minussa, vaan todellakin sinussa." tai "On kuin eläisin jonkinlaisessa painajaisessa, ja en pysty heräämään".

Kuulostaako kylmältä? Onneksi kyse on vitsistä, jonka Laird on kehittänyt kollegansa Ian Greenhillin kanssa. Nuorukaiset työskentelevät Skotlannin Edinburgissa markkinointifirmassa, ja idea Binderistä syntyi olutkampanjan sivutuotteena. Kehittäjät toivovat, että ihmiset eivät tosissaan lähetä toisilleen julmia eroviestejä – vaikka sovellus onkin jo ladattavissa.

Greenhill kertoo testanneensa itsekin sovellusta tyttöystäväänsä, vaikkakin leikillään.

– Hän oli oikeastaan melko vihainen.

Miehet muistuttavat, että oikeasti erotessa on syytä käydä keskustelua kasvotusten. Silti he pohtivat, onko teknologian avittama ero vain luonteva seuraava askel maailmassa, jossa ihmiset hoitavat ihmissuhteitaan, tutustuvat ja kommunikoivat jo muutenkin pitkälti älypuhelinten avulla.

– Kymmenen vuotta sitten ajatus erosta teknologian avulla olisi tuntunut kamalalta. Mutta nykyisin pohdimme, että ehkä se onkin seuraava askel. Kenties kymmenen vuoden kuluttua ihmisistä on kummallista, että me ajattelimme sen olevan kummallista, Laird pohtii.

Lähde: Newyorker.com, www.go-binder.com

Lue myös:

    Uusimmat