Petteri törmäsi älyttömään asennusmokaan kerrostalon pihalla: "Nauratti ihan hel**tisti"

Nyt meni lampun asennus pahasti pieleen 0:10

Pahasti pieleen mennyt asennus meinasi estää rappuun pääsyn Turussa. Petteri Artea tapaus vain huvitti.

Petteri Arte hämmästyi saapuessaan töistä kotiin Turussa tammikuun alkupuolella. Kerrostalon rapun alaovi ei auennut, vaan kolahti kiinni kattoon. Katse ylöspäin osoitti, mistä oli kyse: juuri tehty lamppuasennus oli mennyt pahasti pieleen.

– Taloyhtiössä oltiin vaihdettu lamput ja talonnumerot. Kävi sitten niin, että lamput olivat vähän väärän kokoiset, Arte kertoo MTV Lifestylelle.

Arte päätti kuvata erikoisesta asennuksesta videon, jonka voit nähdä jutun alussa.

– Se nauratti ihan helvetisti. Nuo nyt on vähän tuollaisia kun tehdään eikä ajatella, hän sanoo.

Ahtaasta oviaukosta ei meinannut mahtua

Ulko-ovesta ei meinannut edes mahtua kunnolla sisään, oviaukko oli muuttunut ahtaaksi. Arte näki pihalla asentajan, jolle huikkasi asiasta.

– En muista, mitä huusin, mutta hän ei tainnut kuulla minua. Suhteellisen nopeasti asia oli kuitenkin korjattu, joten hän on varmaan ihan itse huomannut, että nyt ei ollut ihan sopivat lamput, Arte kertoo.

Liian suuret lamput oli Arteen mukaan poistettu parin tunnin sisällä jo samana päivänä. Nyt kerrostalon oville on asennettu uudet, sopivamman kokoiset lamput.

Videosta tuli Facebook-hitti

Videon hauskasta asennuksesta Arte latasi tee-se-itse-ihmisten "räpellyksille" suunnattuun Facebook-ryhmään, jossa se keräsi yli tuhat tykkäystä ja paljon kommentteja.

– Siitä taisi tulla koko ryhmän katsotuin ja nauretuin video, Arte sanoo.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Lue myös:

    Uusimmat