Nylon Beat palaa keikkalavoille! Takavuosien suursuosittu duo tekee kesäkiertueen

Erin Anttilan ja Jonna Geagean muodostama Nylon Beat tekee kesällä kiertueen. Kaksikko nähdään kymmenessä kesätapahtumassa.

Vuonna 2003 uransa päättänyt Nylon Beat palaa keikkalavoille. Jonna Geagean ja Erin Anttilan muodostama yhtye teki kaksi virallista keikkaa vuonna 2007, mutta tulevana kesänä kaksikko tekee kymmenen festarikeikkaa eri puolilla Suomea.

– Tuli nyt tai ei koskaan -fiilis. Kaikki palaset vain loksahtivat kohdalleen. Soolokeikoillani sain usein kuulla, kuinka tärkeä Nylon Beat on monille ollut. Osa 20–30-vuotiaista faneista ei ole koskaan nähnyt meitä livenä. Tuntuu aivan ihanalta toteuttaa monen haave. Ja myös oma haaveeni, kommentoi Erin tiedotteessa.

– Mä haluun olla taas Nylon! Ja minulla oli ikävä Nylon-Eriniä. Keikoilla tullaan kuulemaan ja kokemaan sekä vanhoja että uusia versioita meidän biiseistä. Meillä on jo nyt Erinin kanssa ihan yhtä kreisi meininki kuin silloin alussa. Samat naiset, sama Nylon Beat, eikä olla edes ruosteessa, Jonna sanoo.

Nylon Beat myi kahdeksan vuotta kestäneen uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia.

Joulukuussa 2016 Erin Anttila sanoi MTV:n haastattelussa, että Nylon Beatin paluu voisi olla hauska asia.

– En osaa just nyt kuvitella, että ainakaan tekisimme uutta musiikkia. Olisihan se toki hauskaa palata luokkaretkenomaisesti, Erin sanoi.

– Tähän asti olemme kieltäytyneet, mutta nythän on kunnon 90-lukubuumi, siihen olisi helppo hypätä kelkkaan! Katsotaan. Aika näyttää, hän totesi.


Kesällä 2018 Nylon Beat nähdään Himoksen, Raumanmeren ja Tahkon juhannusfestivaaleilla, Iskelmä-festivaaleilla Jämsässä, Hämeenlinnan Wanaja-festivaaleilla, Suomipop-festivaaleilla Jyväskylässä ja Oulussa, Tampereen Tammerfesteillä, Kuopion RockCockissa sekä Helsingissä We Love -festivaaleilla.



Lue myös:

    Uusimmat