Nykäsen Pia-vaimo IS:lle: Matilla aukesi korkki pari viikkoa sitten

Mäkihyppylegendan vaimo kertoo parin ottaneen yhteen useaan otteeseen viime aikoina.

Matti Nykänen hämmensi humalatilallaan eilisessä kirjanjulkistustilaisuudessa. Nykäsen vaimo Pia Nykänen kommentoi miehensä edesottamuksia Ilta-Sanomille.

– Matilla aukesi korkki noin pari viikkoa sitten, ja sen jälkeen hänen menojalkaansa on vipattanut päivästä toiseen. Tällä viikolla hän ei ole ollut päivääkään selvinpäin, Pia sanoo lehdelle.

– Turha totuutta on kieltää: vituttaa oikein kunnolla, hän sanoo.

Pia Nykänen sanoo artikkelissa, että pariskunta on riidellyt viime aikoina runsaasti Matin juomisen vuoksi. Viime perjantai-iltana parin välinen kiista eskaloitui käsirysyksi niin, että Pia soitti poliisin paikalle ja Matti joutui yöksi putkaan.

– En osaa sanoa, miksi Matti alkoi nyt juoda näin rankalla kädellä. Mutta sen tiedän, että Matilla on aina suunnattomia vaikeuksia katkaista putkiaan. Kun hänellä lähtee oikein kunnolla lapasesta, se sitten kanssa lähtee. Niin nytkin, Pia kertoo.

Matti Nykänen esiintyi eilen torstaina humalassa Radio Suomipopin suorassa radiolähetyksessä.

– Kaljan vittu otin, mitä tässä suotta räpistelemään. Suomen kansa tietää, että krapulassa on paha olla, Nykänen latasi heti haastattelun aluksi, kun juontajat Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen tiedustelivat mieheltä, onko hän nauttinut alkoholia ennen haastattelua.

– Nyt on korkki auki. Hämmästyttää ja ihmetyttää. Otin viinaa ihan helvetisti ennen kuin tulin paikalle, Nykänen örisi sekavassa haastattelussa.

Lähetys jouduttiin katkaisemaan kesken haastattelun. 

– Olen tehnyt näitä hommia 27 vuotta, ja tämä oli ensimmäinen kerta kun urani aikana kävi näin, Kuronen totesi pettyneenä.

Eilen juhlittiin Nykäsen ystävän, toimittaja Kai Merilän uuden kirjan julkaisemista. Kirja kantaa nimeä Luottotoimittaja ja se kertoo Nykäsestä.

Lue myös:

    Uusimmat