NYC:n täydelliset naiset -tähden seksikäs uimapuku paljasti liikaa, katso!

NYC:n täydellisten naisten kuviot menevät sekaisin, kun kotirouvien joukkoon liittyy uusi tulokas, entinen huippumalli ja nykyisin kirjailijana tunnettu Kelly Bensimon. Katso leidin tuoreet, paljastavat bikinikuvat!

NYC:n täydelliset naiset -realitysarjan tämän illan jaksossa tutustutaan uuteen kotirouvaan, Kelly Bensimoniin.

Bensimon on entinen huippumalli ja työskentelee nykyään kirjailijana. Hän on ollut naimisissa maailmankuulun valokuvaajan Gilles Bensimonin kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007. Entistä avioparia yhdistää kaksi tytärtä, Sea Louise ja Thaddeus Ann.

Kelly Bensimonin tulo sekoittaa pakkaa myös muiden kotirouvien osalta, sillä nainen herättää kanssasisarissa monenlaisia tunteita. Pahojen kielien mukaan Bensimon ei ole koskaan tullut hyvin toimeen kollegoidensa kanssa ikävän käytöksensä vuoksi.

42-vuotias Bensimon ei kuitenkaan juoruista välitä, vaan ruokkii sensaatiolehtiä muun muassa poseeraamalla säännöllisesti kameroiden edessä paljastavissa vaatteissa.

Miamissa hän poseerasi punaisella matolla pienen pienessä uimapuvussa, joka koettelee mauttomuuden rajoja. Katso paljastavat kuvat Celebitchyn sivuilta!

AVA-kanavalla perjantaisin kello 21.

Lähde: Tvfanatic.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja