Nuorille Leijonille murskavoitto! Joakim Kemell, Brad Lambert ja tähtinimet esillä

Videolla juttua vielä meneillään olleesta Nuorten Leijonien Slovakia-ottelusta.

Suomi pääsi voittokantaan kiinni jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, kun se kaatoi tiistain taistossa Slovakian 5–2.

Suomen turnausavaus jätti kysymysmerkkejä ilmoille. Sveitsi oli ollut maanantain väännössä parempi lukemin 3–2.

Sinipaitainen Suomi tuli sisuuntuneena kaukaloon ja jo Slovakia-kamppailun avauserässä alkoi tapahtua. Jimi Suomi jakoi loistosyötön ja Sami Päivärinta täräytti kiekon ylänurkkaan.

Slovakia tasoitti avauserän lopulla, kun Peter Repcik korjasi irtokiekon verkon perukoille.

Suomi repi tarvittavaa eroa toisessa erässä, kun Nuorten Leijonien isot nimet astuivat esiin.

Joakim Kemell, 2–1.

Oliver Kapanen, 3–1.

Jani Nyman, 4–1.

Slovakia kavensi kolmannen erän alkuhetkillä, kun Repcik iski illan toisen osumansa.

Suomi vastasi nopeasti. Tällä kertaa Brad Lambert otti tahtipuikon haltuunsa. Näyttävä soolo ja kiekko pienestä kulmasta verkon perukoille.

Slovakia ei enää saanut kiriään käyntiin. Suomelle 5–2-voitto.

Nuorten Leijonien MM-turnaus jatkuu torstaina, kun vastassa on Latvia. Ottelu alkaa kello 18.