Nainen väittää huuhtoneensa hamsterinsa alas vessasta lentoyhtiön ohjeiden vuoksi: "Minulla ei ollut muita vaihtoehtoja"

Floridalaisnainen väittää lentoyhtiön käskeneen häntä huuhtelemaan hamsterin alas vessanpöntöstä, koska sitä ei voinut ottaa mukaan koneeseen.

Amerikkalainen Belen Aldecosea, 21, väittää lentoyhtiön kehottaneen tätä huuhtomaan kääpiöhamsterinsa lentokentän vessasta, koska henkistä tukea tarjonnut jyrsijä ei ollut tervetullut koneeseen.

Aldecosean tarkoitus oli lentää kotiin Etelä-Floridaan collegesta. Hän oli soittanut Spirit Airlinesille kahdesti varmistaakseen, että lääkärin määräyksestä tukieläimenä toiminut Pebbles-hamsteri sai tulla hänen mukaansa. Kun nuori nainen saapui Baltimoren lentokentälle, lentoyhtiö kuitenkin kieltäytyi päästämästä lemmikkiä koneeseen.

Opiskelija kertoi Miami Heraldille, että hän veti Pebblesin alas pöntöstä lentoyhtiön työntekijän ehdotuksesta, kun muitakaan vaihtoehtoja ei ollut.

"Se oli peloissaan"

Alcosea kertoo olleensa paniikissa, ja pohtineensa tunteja, mitä tekisi, mutta hänellä oli pakottava syy päästä Floridaan ajoissa, eikä auton vuokraaminen onnistunut. Hänellä ei ollut ystäviä tai perhettä lähistöllä hakemassa Pebblesiä.

– Se oli peloissaan. Minä olin peloissani. Oli kauhistuttavaa yrittää laittaa se vessanpönttöön. Olin tunteiden vallassa. Itkin. Istuin reilut 10 minuuttia itkien vessakopissa.

Spirit Airlines -yhtiön edustaja Derek Dombrowski myönsi, että naiselle oli virheellisesti sanottu, ettei Pebbles saisi tulla koneeseen. Edustaja kuitenkin kielsi, että yhtiön työntekijä olisi suositellut lemmikin huuhtomista pöntöstä alasta.

Aldecosea harkitsee kuitenkin haastavansa yhtiön oikeuteen saamiensa ristiriitaisten ohjeiden vuoksi. 

Nainen kertoo pohtineensa kentällä hamsterin päästämistä vapauteen, mutta päätyneen lopulta siihen, että olisi inhimillisempää lopettaa se heti.

– Minulla ei ollut muita vaihtoehtoja.

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja