Mainos

Nuori mies vangittiin siskojensa murhista epäiltynä

Kotkan käräjäoikeus on vanginnut vuonna 1986 syntyneen miehen, joka on myöntänyt kuulusteluissa kahden kouluikäisen pikkusiskonsa surmat.

Kotkassa eilen paljastuneen teini-ikäisten surmatyön tekijäksi on paljastunut surmattujen tyttöjen 21-vuotias isoveli. Hän on alustavissa kuulusteluissa tunnustanut teon.

Poliisi ei kertonut Kotkassa pidetyssä tiedotustilaisuudessa surmatapaa tai teon motiivia. Surmatut siskokset olivat syntyneet vuosina 1991 ja 1993. Mies on syntynyt vuonna 1986. Tytöt olivat koululaisia, mies opiskelija. Käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhasta.

Kotkan poliisi korostaa myös, ettei sen tietoon ei ole tullut viitteitä huumausaineiden osallisuudesta tapaukseen.

Verityöt paljastuivat eilen iltapäivällä, kun poliisi löysi kaksi ruumista yksityisasunnosta Kotkan Aittakorvessa. Poliisi sai ilmoituksen tapahtumasta ulkopuoliselta henkilöltä.

Mies otettiin kiinni eilen noin klo 16.30 kotoaan, missä surmat oli tehty. Sisarukset olivat olleet surmahetkellä keskenään kotona. Poliisi pitää surmia tahallisena, eikä epäile teosta muita.

Naapureiden mukaan tytöt olivat iloisia teini-ikäisiä, ja viisihenkinen perhe "oikea malliperhe".

Kotkan poliisin iltapäivällä pitämässä tiedotustilaisuudessa oli läsnä myös mielenterveystyöntekijöitä. He vetosivat mediaan, jotta se jättäisi surmattujen omaiset ja ystävät rauhaan.

Poliisi on käynnistänyt järkyttävän tragedian takia useita kriisiapuryhmiä.

(MTV3/Johanna Sainio/Anu Punkari)

Lue myös:

(11.10)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.