Mainos

Nuori automyyjä löydettiin kuolleena luksusautosta – kuvasi tämän videon aiemmin samana yönä

Luksusautoja myyvän yrityksen työntekijä oli lähtenyt ajelulle tehokkaalla urheiluautolla. Hän kuvasi kaahaamisensa suorana Facebookiin ja kuoli kolarissa saman yön aikana, uutisoi Automotive News Europe.

Coloradolaisen Mike Ward Maseratin myyjä Brandon Gianopoulos, 24, otti viime viikonloppuna toistaiseksi tuntemattomasta syystä alleen myytävänä olleen Maserati Ghibli -urheiluauton ja lähti ajelulle.

Hän kuvasi Facebookiin livevideon kaahatessaan jopa 180 kilometrin tuntinopeudella. Hän menetti henkensä kolarissa saman yön aikana. Poliisi epäilee myös Gianopoulosin kuolemaan johtaneen onnettomuuden olleen seurausta huomattavasta ylinopeudesta ja mahdollisesti kännykän käytöstä ajon aikana.

New York Postin mukaan ohikulkija havaitsi ulosajaneen Maseratin ja soitti poliisille. Virkavalta löysi Gianopoulosin autosta kuolleena. Onnettomuus tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Gianopoulos julkaisi Facebookissa joulukuussa kuvan, jonka yhteydessä hän hehkutti elämänsä olevan viimeinkin raiteillaan.


– Olen käynyt läpi rankkoja aikoja. Se on kuitenkin kasvattanut minua, ja voin sanoa, että tilanteeni on tällä hetkellä niin hyvä kuin se voi olla – kaikki on huippua! Voit elää elämääsi tietäen, että kaikilla teoillasi on kaksi mahdollista seurausta: menestys tai oppiminen. Kippis vuodelle 2017, Gianopoulos kirjoitti.

Autoliikkeen omistaja Mike Ward otti osaa Gianopoulosin läheisten suruun ja kertoi yrityksen menettäneen pidetyn työntekijän.

***

0:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.