Nuoret tytöt sen ennustavat: Tässä ovat seuraavat hittisovellukset ja -sivustot

Nuoriso tapaa olla aina edellä vanhempiaan sosiaalisessa mediassa. Listasimme nuorten somekäytön perusteella ennustetut seuraavat hitit.

Demi-lehden julkaisema tuore sometutkimus kartoitti nuorten tyttöjen sosiaalisen median käyttöä. Nuorison somekäyttö paljasti myös seuraavat mahdolliset hittisovellukset, joista tulemme vielä varmasti kuulemaan.

– Näiden sovellusten suosio on kuitenkin vielä pientä, joten nämä ovat niin sanotusti bubbling under -sovelluksia tutkimuksen kohderyhmässä, selventää tutkimussuunnittelija Ilona Värtö.

Tässä listaus yhdeksästä sovelluksesta:

Kakao talk

Ilmainen viestisovellus, jolla voi viestiä isommallakin kaveriporukalla, järjestää äänestyksiä viestiketjussa sekä soittaa videopuheluita.

Line

Myöskin ilmainen viestisovellus, jonka toimii hyvin samalla tavalla kuin Kakao talk. Erikoisuutena lukuisa määrä hymiöitä. Sovelluksen ulkoasukin on täysin muokattavissa käyttäjän mieltymysten mukaisesti.

Musical.ly

Alusta, jolla voi luoda, löytää ja jakaa lyhyitä musiikkivideoita.

Reddit

Sivusto, jossa käyttäjät jakavat linkkejä kiinnostaviin sisältöihin.

Twitch

Konsoli- ja tietokonepelien suoratoistopalvelu, jossa voi katsella muiden käyttäjien pelaamista. Palvelu on ikään kuin pelaajien oma sosiaalisen median kanava.

The Hunt

Sivusto, joka auttaa ostamaan somessa jaettujen kuvien tuotteita. Jos etsinnässä on esimerkiksi tietty somesta bongattu mekko, voi kuvan jakaa sivustolla ja muut käyttäjät auttaa löytämään kyseisen mekon.

Telegram

Viestisovellus, jonka suojaus säilyttää viestit turvassa.

Wattpad

Yhteisö, johon voi ladata omia kirjoituksia, artikkeleita, tarinoita ja runoja. Tekstejä voi kommentoida vapaasti, ja käyttäjä voi myös lukea muiden teksteihin upotettuja kommentteja.

9gag

Viihdesivusto, josta voi bongata internethuumorin tuoreimmat hauskuudet ja meemit.

Lähde: Tytöt ja teknologia -hankkeen tutkimustulokset

Lue myös:

    Uusimmat