Nuoret miehet auttoivat 93-vuotiasta naista – tästä kannattaisi jokaisen ottaa mallia!

Kaksi nuorta miestä pelastivat 93-vuotiaan yhdysvaltalaisnaisen päivän ajamalla talon edustalla kasvaneen nurmikon. Naapurit olivat ilmoittaneet kaksikolle, että nainen oli yrittänyt yksin leikata nurmea, mutta ei ollut onnistunut siinä.

Vanhusten auttaminen ei ole uutta Rodney Smithille ja Terence Stroylle. Kaverukset ovat perustaneet oman Raising Men Lawn Care Service -nimisen sivuston, joka tarjoaa ilmaista apua nurmen leikkaamiseen. Ajatus lähti siitä, kun Smith näki vanhan miehen yrittävän leikata pihansa nurmikkoa.

Kahden kuukauden tavoitteeksi asetettiin auttaa neljääkymmentä ihmistä nurmikon leikkaamisessa. Vapaaehtoisia ilmoittautui mukaan kuitenkin niin paljon, että jopa 200 nurmea tuli leikattua muutamassa kuukaudessa.

Smith jakoi Facebookissa kuvan auttamastaan vanhasta rouvasta.


Jos kuva ei näy, katso se täältä

Rahaa miehet eivät nurmen leikkuusta ota. Kyse on hyväntekeväisyydestä, jossa tarkoituksena on auttaa niitä, jotka eivät muuten pysty pitämään huolta nurmikoistaan.

Hyväntekeväisyyspalvelu kerää internetissä lahjoituksia uusia ruohonleikkureita ja puutarhavälineitä varten, joita vapaaehtoiset voivat käyttää apuna. Nyt koossa on jo 18 000 euroa 22 000 euron tavoitteesta.

– Haluan näyttää lapsille, että auttamalla muita he saavat tunteen onnistumisesta, hyvän itsetunnon sekä oppivat moraalisia arvoja, Smith sanoo.

Pienetkin teot voivat olla toiselle suuri apu. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja