Nuoret Leijonat välieriin MM-kisoissa – Roby Järventielle hurjat tehot

Suomi eteni välieriin jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, kun se kaatoi keskiviikon puolivälieräottelussa Saksan 5–2. Suomen isona nimenä toimi Roby Järventie.

Sinipaitainen Suomi karkasi avauserässä 3–1-johtoon, kun Kasper Simontaival, Roni Hirvonen ja Roby Järventie heiluttivat maaliverkkoja. Nuorten Leijonien ylivoima oli tiukassa tikissä, sillä avauserän molemmat ylivoimakerrat tuottivat tulosta.

Saksan kavennuksesta vastasi Bennet Rossmy.

Suomen peliote katosi toisessa, tapahtumiltaan hyvin tahmeaksi jääneessä erässä. Saksa hiipi lähemmäs, kun Rossmy napautti pelin toisen maalinsa ylivoimalla.

Nuorten Leijonien joukkue sai happea kolmannessa erässä, kun Roby Järventie naulasi pelin toisen maalinsa. Se katkaisi Saksan selkärangan.

Loppuhetkillä Joel Määttä naulasi vielä ylivoimalla kiekon verkkoon. Osuman alusti Järventie, joka nakutti puolivälieräottelussa tehot 2+2.

Muissa puolivälieräotteluissa Ruotsi kohtaa Latvian, Kanada kohtaa Sveitsin ja USA kohtaa Tshekin. Välierät pelataan Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja