Mainos

Nuoren naisen ajaton kaksio

Tämän kodin paras sisustuselementti tulee suoraan luonnosta. Se on valo! Kauniisti toteutetun remontin jälkeen valo kulkee huoneistossa vapaasti.


Jo eteisestä avautuu ensisilmäyksellä lähes koko koti. Aikaisemmin makuuhuone ja keittiö olivat pienet eristetyt huoneet mutta sitten seinä poistettiin, ja kodista tuli avara ja raikas. Kalusteet ovat yksinkertaisia klassikoita, joita on helppo maustaa kauniilla yksityiskohdilla, kuten torkkupeitolla, jonka struktuuri on vahva.

Makuuhuoneessa on työpiste, joka voisi tuntua ahtaalta paikassa, jossa ei olisi näin suurta ikkunaa. Tänne se mahtuu hyvin ja tilaa ja avaruutta tuova valo kaksinkertaistuu peiliovien vaikutuksesta. Hyllyllä vuoteen yläpuolella maailmaa katselee lokki, joka sopiikin tähän kotiin hyvin, sillä olemme aivan meren rannassa.

Makuuhuoneen erottaa olohuoneesta liukuovi. Ruokapöydän yläpuolella on keveä hyllykkö, jossa hyllyt ovat lasia. Ruokapöytä ja tuolit ovat Alvar Aallon tutut selkeät klassikot.

Keittiö on pieni, mutta neliöt on käytetty tehokkaasti u:n muotoisessa ratkaisussa.

Remontissa jätettiin puoliseinä keittiön ja olohuoneen väliin. Silloin keittiön työnjäljet eivät näy olohuoneeseen, mutta pikkukotiin saadaan avaruutta, ja kodinkoneille ja muille tarvikkeille omat paikat.

Koti on kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa ja lasitettu veranta lämpölamppuineen jatkuu omana pikkuisena pihana. Pieni terassin ja parvekkeen välimuoto on kauniisti somistettu, varsinkin peili tällaisessa tilassa on oiva ratkaisu. Samalla se on ikkuna ulos.

(T.i.l.a. 14.5.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.