Nuoren miehen valmistujaislahjojen TOP 20, nappaa vinkit!

Nuori mies pääsee ripille, mutta mitä ihmettä hänelle voisi antaa lahjaksi? Helmi listasi parhaat lahjavinkit, lue top 20 -lista!

Moni aikuinen tuskailee nuorten ajatusmaailman kanssa: valmistujaiset ovat ovella, mutta mitä ihmettä hankkisimme lahjaksi? Helmi listasi nuorelle miehelle soveltuvat lahjat. Samat lahjukset pätevät myös naisopiskelijoihin, joten sovella ideoita rohkeasti!

1. Lahjakortti. Vanha kunnon lahjakortti ei petä koskaan! Valitse kohteesi hyvin.

2. Aineeton lahja. Maailmanparantajan suosikkilahja auttaa koko maailmaa.

3. Tyttökalenteri ja rahaa. Teippaa rahat kalenterin sivuille.

4. Uusi läppäri, kamera, puhelin tai iPhone. Tekniikka on valmistuvalle nuorelle varmasti mieleistä, mutta usein liian kallista itse ostettavaksi. Jos valmistuja käyttää prepaid-liittymää, osta hänelle kasa latauskortteja.

5. Paljastuskirja. Kaiva varastostasi kaikki lapsuuskuvat valmistuvasta nuoresta. Teetä hänelle kuvakirja, josta on taatusti iloa pitkäksi aikaa. Lisää lahjan arvoa piilottamalla valokuvien sekaan vitosen seteleitä.

6. Koru. Moni koru sopii nykyisin myös miehelle, ja yksilöllinen kaiverrus tekee lahjasta unohtumattoman. Kokeile lahjan saajasta riippuen armeijahenkistä laattaa tai vaikka Kalevala-korua.

7. Osta palvelus. Varaa miehelle aika Tarot-tulkintaan, laskuvarjohyppyyn tai vaikka hierojalle. Muutaman päivän mittaisilla elämys- tai harrastuskursseilla on hintansa, mutta oikeanlainen lahja jää saajan mieleen ikuisiksi ajoiksi.


8. Anna palvelus. Lupaa siivota hänen kotinsa, viedä hänet huvipuistoon, tulla hänen bändinsä keikalle – mitä vain! Anna lahjaksi itsesi. Voit myös kirjoittaa omia lahjakortteja mallia "tällä kortilla tarjoan sinulle oluen/autokyydin".

9. Peliaikaa. Jos nuori mies harrastaa esimeriksi World of Warcraftin pelaamista, osta hänelle muutama kuukausi peliaikaa. Jos mies ei pelaa, hanki hänelle esimerkiksi Spotify -musiikkipalvelun maksettu versio.

10. Matkalahjakortti. Vie suosikkisukulaispoikasi Espanjan aurinkorannalle toipumaan valmistumisen aiheuttamasta stressistä! Myös yhteinen matka Ruotsiin voi piristää, eikä sisävesiristeilykään ole huono idea. Hae matkailuideoita!

11. Lehtitilaus. Kun nuori muuttaa omaan kotiin, on mukavaa, että hän saa postia. Tilaa lehti, josta nuori on kiinnostunut. Lehtitilaus voi maksaa enemmän kuin nuorella on varaa uhrata, vaikka summa tuntuisi aikuisesta pieneltä.

12. Jääkaappi tai sohva. Nuoren oma koti kaipaa kalusteita, jotka tunnetusti maksavat rahaa. Ota mies mukaan ja suunnatkaa kalusteostoksille.

13. Festarilippu. Lippu voi viedä musiikkitapahtuman sijaan myös autotapahtumaan tai vaikka taidenäyttelyyn lahjan saajan mieltymyksistä riippuen!


14. Harrastuslahja. Lumilauta, kunnon shakkilauta, golfmailasetti tai moottoripyöräkypärä on melko kallis hankinta nuorelle miehelle. Hanki sinä harrastusväline hänen puolestaan!

15. Autolahja. Harrastaako valmistuva nuori autoja tai muita liikennevälineitä? Harrastukseen voi upota suuri rahamäärä, varsinkin, jos hän on innoissaan vanhojen autojen kunnostamisesta. Valitkaa yhdessä osa tai työkalu, jonka hän kipeästi tarvitsee. Vilauta sitten Visaa kassalla. Voit myös tarjoutua tankkaamaan hänen menopelinsä muutaman kerran!

16. Deittiopas. Anna miehelle avain naisen sielun syövereihin! Jos aiot ostaa eroottisemman opuksen, varmista valmistuvan nuoren vanhemmilta, että se on okei.

17. Leffa- tai levykokoelma. Anna osasi nuorukaisen leffa- tai levykokoelmaan. Harvinaisempi vinyylilevy, kokonainen mangakirjasarja tai kaikki Arnold Schwarzeneggerin elokuvat ovat lahja, jota vain todellinen keräilijä osaa arvostaa. Urki tietoosi, ettei lahjan saajalla jo ole ostamiasi kappaleita elokuvasta tai levystä!

18. Villi juhlavieras. Onko miehenalulla suomalainen suosikkilaulaja tai -urheilija? Kokeile järjestää hänet juhlavieraaksi! Ainakin vähemmän tunnetuilla bändeillä ja urheilijoilla voi olla aikaa kunnioittaa fanin juhlaa kahvittelun merkeissä.

19. Uusi vaatekaappi. Tämä lahja toimii ainoastaan, jos tunnet lahjan saajan hyvin! Osta valmistuvalle kokonaan uusi vaatekerta, joka tukee hänen tyyliään. Voit myös hankkia useita eri versioita yhdestä vaatekappaleesta: jos mies käyttää aina räikeitä lippalakkeja, hän varmasti ilahtuu kolmesta uudesta.

20. Rahaa. Käteinen ei petä koskaan, ja moni valmistuva nuori toivookin juuri käteislahjaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat