Nubia Red Magic 3 -pelipuhelin julki – varustettu myös pyörivällä tuulettimella

Kiinalaisen ZTE:n alabrändi jatkaa panostustaan pelipuhelimiin ja on julkistanut nyt uuden Red Magic 3:n.

Red Magic 3 on varustettu huippuluokan tekniikalla. Puhelimen 6,65 tuuman kokoisen ja 2340×1080 pikselin Full HD+ -tarkkuuden OLED-näytön erikoisuus on tavallista suurempi 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on siis nopeampi ja kuvan liike sillä tavanomaisia 60 hertsin näyttöjä sulavampaa.

Sisuksista nubia Red Magic 3:sta löytyy Qualcommin viimeisin huippuluokan Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri sekä jopa 12 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 256 gigatavua tallennusmuistia. Jäähdytyksestä vastaa tällä kertaa jo tutuksi huippupuhelimissa tulleen lämpöputkeen perustuvan nestejäähdytyksen ohella myös pyörivä tuuletin. Uuden jäähdytysratkaisun kerrotaan parantavan lämmön pois siirtoa jopa 500 prosentilla, minkä pitäisi mahdollistaa huipputehon pidempiaikainen hyödyntäminen.

Akunkeston takaa kookas 5 000 milliampeeritunnin akku, joka tukee myös tehokasta 27 watin pikalatausta. Liitäntänä tarjolla on USB-C:n ohella 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Äänentoiston osalta nubia Red Magic 3 sisältää eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet sekä tuen DTS:X-tilaäänitoistolle. Takana Red Magic 3:ssakin on kustomoitavissa oleva RGB-valaistus. Muotoilultaan Red Magic 3 muistuttaa paljon aiempia Red Magic -puhelimia.

Huippuluokan suorituskyvyn ohella pelaamiseen on panostettu kyljeltä kulmista löytyvillä ”olkapainikkeilla”. Lisäksi Red Magic 3:sta löytyy kytkin, joka avaa puhelimessa pelitilan. Siitä voi käynnistää puhelimeen asennettuja pelejä, säätää tuulettimen pyörimisnopeutta ja tarkkailla lämpötiloja sekä tallentaa videoita pelaamisestaan.

Kameroita nubia Red Magic 3:ssa on takana vain yksi, tarkkuudeltaan 48 megapikseliä. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä.

Puhelimen mitat ovat 171,7 x 78,5 x 9,65 millimetriä ja paino 215 grammaa.

Käyttöjärjestelmänä on lähes puhdas vakioversio Android 9 Piesta.

Red Magic 3:n huippuversiossa on 12 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 256 gigatavua tallennusmuistia. Edullisemmat vaihtoehdot ovat muisteiltaan 6 + 128 gigatavua ja 8 + 128 gigatavua. Kiinassa Red Magic 3 on tulossa myyntiin jo 3. toukokuuta. Euroopassa nubia on myynyt puhelimiaan omassa verkkokaupassaan, jonka valikoimiin myös Red Magic 3:n pitäisi saapua toukokuun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat