Nöyryytetyksi itsensä kokenut Love Island -kaunotar yllättää toisen villan miehen totaalisesti: "Sä oot mun seuraava vaihtoehto"

1:36
Nicon ja Kreten vuoristorataa mennyt suhde katkesi, kun Nico torjui Kreten parinvalinnassa. Nyt asiaa käydään läpi, kun molemmat pääsevät treffeille uusien pariensa kanssa.

Krete lähestyy rohkeasti Mikkoa Love Island -villalla.

Love Island Suomi -villalla nähtiin hiljattain draamaa tihkuva parinvalinta, kun Nico yllättäen kieltäytyi Kreten valinnasta jatkaa naisen parina. Yllättävän parivalinnan lopputuloksena Krete valitsi parikseen saaren uuden tulokkaan Jaron ja Nico puolestaan päätyi villan tuoreimman naisasukkaan Jasminen pariksi. Uudet parit pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin treffeillä. 

Nicon ja Jasminen treffit vaikuttavat sujuvan hyvin, mutta Kreten ja Jaron juttu ei saa samalla tavalla tuulta siipiensä alle. 

Treffien jälkeen Krete purkaa huonoa oloaan Mikolle. Ero on saanut Kreten tuntemaan itsensä tyhmäksi ja nolatuksi. Krete ei kuitenkaan halua olla pari sellaisen ihmisen kanssa, joka ei häntä halua.  

Puheenaihe vaihtuu, kun Krete kertoo naisten olevan kaikkien sitä mieltä, että yksi villan miehistä olisi hänelle sopiva. Krete kertoo Mikolle, että tulee juttuun tämän ihmisen kanssa, vaikka hän ei ole aiemmin ajatellut tätä miestä romanttisessa mielessä. Lopuksi Krete paljastaa, että tämä mies on Mikko. Mies on kuin puulla päähän lyöty ja menee tästä täysin häkellyksiin.  

– Sä oot mun seuraava vaihtoehto, Krete täräyttää Mikolle. 

Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja