Novak Djokovic hämmästeli MTV Urheilulle Malagan suomalaista yleisömerta: "En tiennyt tällaisesta"

Novak Djokovic hätkähti sinivalkoisesta yleisöstä Malagassa – "En tiennyt, että tällä rannikolla asuu suuri suomalaisyhteisö" 1:18
Novak Djokovic kommentoi MTV Urheilulle Suomen Davis cup -joukkueen otteita. Tennistähdelle suurempana yllätyksenä tuli suomalaisfanien valtaisa kannatus Malagassa.

Tenniksen supertähdelle Novak Djokovicille suomalaisyleisön vahva panos Malagassa pelattavassa Davis cupin lopputurnauksessa tuli suurempana yllätyksenä kuin suomalaispelaajien hyvät otteet kentällä.

Djokovic kertoi MTV Urheilulle seuranneensa Emil Ruusuvuoren ja Otto Virtasen loistavia otteita jo edellisessä turnausvaiheessa Kroatiassa.

Puolivälierien upea voitto Kanadasta vei Suomen jo välieriin, jossa vastaan tulee perjantaina Australia. Djokovic kertoi olleensa vaikuttunut Malagaan saapuneiden suomalaisfanien määrästä. Areenalla oli todella riehakas tunnelma.

– Heidän intohimonsa voi nähdä siitä, kun he voittivat nelinpelin. Se oli yllättävää, koska en tiennyt, että täällä rannikolla on niin suuri suomalaisyhteisö. Katsomossa oli kolme neljä viisikin tuhatta heidän faniaan, Djokovic sanoi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

– Siinä piilee Davis Cupin kauneus. Se tuo ihmiset yhteen kannustamaan omaa maataan, serbitähti jatkoi.

Djokovic kommentoi suomalaisyleisön valtavaa kannustusta ja Suomen joukkueen otteita Davis cupissa jutun ylälaidan videolla.

Serbian Suomi voi kohdata aikaisintaan sunnuntain finaalissa. Sitä ennen Djokovicin ja kumppanien on ensin selvitettävä puolivälierissä Iso-Britannia ennen välierää joko Italiaa tai Hollantia vastaan.

Suomi eteni hurmioituneen yleisönsä edessä Davis cupin välieriin voitolla Kanadasta. Tulosruutu raportoi otteluparista keskiviikkoaamuna.

Lue myös:

    Uusimmat