Norwich-valmentaja viittasi Teemu Pukin noloon mokaan – manasi: "Vain yksi joukkue yritti voittaa"

5:55
Tulosruutu: Teemu Pukki liukastui rangaistuspotkussa.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke manasi joukkueensa menetettyjä paikkoja, Teemu Pukin rangaistuspotku mukaan lukien, kun Derby vei pisteet jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelussa 1–0-vierasvoitolla.

Norwich hallitsi pelitapahtumia ja loi vaarallisia paikkoja, mutta ei saanut tehtyä yhtään maalia. Ei rangaistuspotkustakaan, kun Teemu Pukin tukijalka petti laukaisuhetkellä ja nurmenpintaan kellahtaneen suomalaisen kuti painui yläriman kautta päätykatsomoon (video jutun ylälaidassa).

– Yksi joukkue asetti painetta ja yritti voittaa tämän pelin ja vain yksi joukkue oli pelaamassa. Toisella joukkueella oli henkeä, mutta se vain yritti selviytyä, Farke ruoti peliä Norwichin verkkosivujen mukaan.

– He eivät luoneet yhtään paikkaa koko pelissä. Me puolestaan menetimme uskomattomia tilanteita, rangaistuspotkun, Max Aaronsin yrityksen viidestä jaardista ja myös Jordan Hugillin tilanteen – jälleen yksi upea torjunta maalivahdilta (David Marshall).

Ottelun ainoan osuman iski Derbyn Wayne Rooney. Kokenut englantilainen painoi loppuminuuteilla vapaapotkun komeasti kierteisellä laukauksella verkon perukoille. 

– Yksi tilanne tuli myöhään. Meille tuli tarpeeton pallonmenetys ja tarvitsimme taktisen rikkeen. Rike oli liian myöhässä, ja he saivat vapaapotkun. Wayne Rooney on tässä yhteydessä yhä huippuluokkaa. Hän on osoittanut sen useita kertoja urallaan, Farke totesi.

Maalinteon sakkaaminen on sapettanut Farkea. Norwichilla on neljän pelin jälkeen kasassa neljä pistettä.

– Nolla pistettä tästä pelistä tuntuu todella rankalta, mutta näin jalkapallossa joskus tapahtuu ja se täytyy hyväksyä.

– Tämä on todella rankkaa pelaajille tänään, Farke sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja