Nörttitytön unelma: Pitkätukkaiset miehet tulevat!

Pitkätukkaisessa miehessä vain on sitä jotain. Vai voisitko sinä vastustaa näitä ihania miehiä?

Thefrisky.com listasi ihanat pitkätukkaiset miehet. Kenet sinä näistä hurmureista valitsisit?

Josh Holloway

Josh Holloway sai tuhansien naisten sydämet läpättämään Lost-sarjan karkeana Sawyerina. Mies on toiminut myös mallina, ja se onkin helppo uskoa, kun katsoo hänen veistettyjä kasvojaan. Mies on kuitenkin jo naimisissa, joten joudumme vain haaveilemaan hänestä.

Russell Brand

Russell Brand on todellinen moniosaaja: brittimies on sekä koomikko, näyttelijä, kirjailija että kolumnisti. Pistävät silmät ja pörröinen pehko jäävät taatusti neidon mieleen, ja Brand ei olekaan enää sinkku: mies on päässyt laulaja Katy Perryn rengastamaksi.

Owen Wilson

Näyttelijä Owen Wilson tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa marley ja minä, Zoolander, Night at the Museum – yö museossa ja Painajainen perheessä. Aiemmin lyhyttukkainen Wilson on jo pitkään syleillyt uutta, pidempää ja poikamaista hiustyyliä.

Howard Stern

Radiojuontaja Howard Sternistä on tehty jopa oma elokuva, Howard Sternin intiimit osat, jossa hän näytteli pääosaa itse. Estoton ja räävitön Stern vetää hurjaa ohjelmaa, jossa on jopa luvattu myydä erään neidon neitsyys. Sternin kanssa ei ainakaan tulisi tylsää!

Anthony Kiedis

Red Hot Chili Peppersin laulaja Anthony Kiedis on itsekin kuuma pakkaus. Mies on kärsinyt pahan pojan tavoin huumeongelmista nuoruudessaan, mutta nyttemmin hänelle ovat koittaneet paremmat ajat. Kenties komea mies on perinyt piirteensä äidiltään, joka on puoliksi intiaani.

Shaun White

Ah, urheilijat! Kukapa heistä ei pitäisi? Pitkätukkaista sporttimiestä edustaa nuori Shaun White, lumilautailija jenkkilästä. Mies on laudalla taitava kikkailija, ja onkin voittanut kultaa Torinon 2006 ja Vancouverin 2010 olympialaisissa!

Mies ei ole pelkkä kaunis kasvo: Whitella todettiin heti syntymän jälkeen sydänvika, ja vain viisivuotiaana hänet oli jo leikattu kahdesti.

Johnny Depp

Johnny Depp on ihastuttanut naisväestöä vuodesta toiseen. Miehen suklaasilmät yhdistettynä resuiseen lookiin toimivat aina! Lahjakas näytteleminen muun muassa Pirates of the Caribbean -elokuvissa sekä Tim Burtonin mestariteoksissa ei ainakaan vähennä tämän miehen hohtoa.

Damian Marley

Damian Marley on reggaelegenda Bob Marleyn nuorin poika. Mies on kunnostautunut paitsi hiustenkasvatuksen, myös musiikin saralla julkaisten useita todella hyvin myyneitä reggaealbumeja.

Hän tekee hyväntekeväisyystyötä HIV-positiivisten lasten hyväksi, ja oli yksi Haitin maanjäristysuhrien hyväksi järjestetyn konsertin esiintyjistä.

Kid Rock

Sekoilustaankin tunnettu Kid Rock on todellinen rockin paha poika. Mies on musiikin alalla toiminut niin rap-artistina, laulajana kuin rock-muusikkonakin. Rock on joutunut tekemisiin myös lain kanssa saatuaan useita erilaisia syytteitä. Ilmeisesti kovisimago kuitenkin toimii, sillä mies on ollut naimisissa jopa Pamela Andersonin kanssa!

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat