Norjassa puukotus lukion lähellä: Ainakin kolme haavoittunut, epäilty ja yksi uhreista olivat naimisissa

Kolme ihmistä haavoittui puukotuksessa Noren kylässä Norjassa tänä aamuna. Epäilty tekijä puukotti naista ja miestä sekä haavoittui välikohtauksessa myös itse lievästi.

Haavoittuneella naisella kerrottiin aluksi olevan hengenvaarallisia vammoja. Yleisradioyhtiö NRK:n mukaan poliisi on kuitenkin sittemmin tiedottanut, ettei naisella ole enää hengenvaaraa.

Poliisin tiedotteen mukaan epäilty mies ja puukotettu nainen ovat naimisissa, kertoo yleisradioyhtiö NRK. Epäillyllä ja haavoittuneella naisella on NRK:n mukaan useita yhteisiä lapsia, joista huolehtivat nyt poliisi ja lastensuojelupalvelut.

Poliisi sai NRK:n mukaan ilmoituksen tapahtumista hieman ennen yhdeksää aamulla ja epäilty tekijä otettiin kiinni noin 15 minuuttia teon jälkeen.

Poliisi on kuvaillut tapahtumaa hengenvaaralliseksi väkivallanteoksi.

Puukotus tapahtui lukion läheisyydessä

NRK:n mukaan puukotus tapahtui lukion, Joker-ruokakaupan ja bussipysäkin läheisyydessä Noren kylässä Nore og Uvdalsin kunnan alueella. Useiden oppilaiden kerrotaan todistaneen tapahtumia.

NRK:n mukaan paikallinen poliisipäällikkö sanoo, että todistajia kuulustellaan iltapäivän aikana.

Myös lukio vahvistaa verkkosivuillaan, että koulun läheisyydessä on tapahtunut välikohtaus.

– Poliisi ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat koululla niitä oppilaita varten, jotka kaipaavat keskusteluapua, lukio ilmoittaa verkkosivuillaan.

Alueen pormestari Jan Gaute Bjerke kertoo NRK:lle, että kunnan pelastushenkilöstö ryhtyi välittömästi turvaamaan alueen julkisia rakennuksia, kuten kouluja.

Nore og Uvdalsin kunta sijaitsee Numedalin suuressa laaksossa Oslosta luoteeseen päin.

Lue myös:

    Uusimmat