Nopeasti eroon nolosta fritsusta!

Suudelman imujälki, fritsu, on nolottava muisto kuumasta hetkestä. Kokeile näitä vinkkejä, jos haluat nopeasti eroon kiusallisesta mustelmasta.

Ärsyttävän sinipunainen fritsu saattaa kadota itsestään muutamassa päivässä, mutta pahimmillaan lemmen imujälki saattaa helottaa iholla jopa viikon verran.

HowCast.com antaa vinkkejä, kuinka peitetään nopeasti kiihkon ja huuman jäljet. Tarvitset lusikan, pakastimen, kamman tai harjan ja huulipunaa. Lisäksi tarvitset pyyhekumin, pyyhkeen ja luonnollista ihonsävyäsi vaaleamman peitevoiteen.

Pistä lusikka jäähtymään pakastimeen pariksi minuutiksi. Kun lusikka on kylmennyt tarpeeksi, paina se tiukasti fritsun päälle 15 minuutiksi. Kylmähoito vähentää turvotusta ja estää mustelmaa leviämästä.

Kaulahieronta vilkastaa verenkiertoa

Hiero ja painele ihoa varovasti, jotta verenkierto vilkastuu alueella. Se nopeuttaa mustelman paranemista. Voit myös kokeilla hieroa ihoa kevyesti harjalla tai kammalla. Myös kuumaan veteen kostutetulla kasvopyyhkeellä hautominen tekee iholle hyvää ja tasoittaa punotusta.

Fritsun piilotteluun on kaikenlaisia poppakonsteja: voit pyöritellä pyyhekumia iholla tai pyöritellä huulipunan korkilla ihoaluetta. Tämä saa ihon punoittamaan, mutta sen pitäisi vaalentua pian. Hyvällä peitevoiteella saa loput lemmenhetkien todistusaineistot piiloon.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: HowCast.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat