Nokian Renkaiden toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Moisio, aloittaa työnsä välittömästi – Hille Korhonen eroaa toimittuaan kolme vuotta yhtiön johdossa

Nokian Renkaiden toimitusjohtaja vaihtuu. Yhtiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Jukka Moision alkaen 27. toukokuuta, yhtiö kertoi tiedotteessaan myöhään tiistaina.

Hille Korhonen eroaa Nokian Renkaiden palveluksesta toimittuaan kolmen vuoden ajan yhtiön toimitusjohtajana ja sitä ennen hallituksen jäsenenä. 

Jukka Moision viimeisin tehtävä oli Huhtamäen toimitusjohtajana, jota ennen hän toimi Ahlstromin toimitusjohtajana. Ahlstrom yhdistyi Ahlstrom-Munksjöksi vuonna 2017.

"Vahva näyttö pörssiyhtiöiden menestyksekkäästä johtamisesta"

Nokian Renkaiden hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen korostaa yhtiön tiedotteessa Moision ymmärrystä Keski-Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoista, jotka ovat yhtiön keskeiset kasvumarkkinat. 

– Jukka Moisiolla on vahva näyttö pörssiyhtiöiden menestyksekkäästä johtamisesta ja parantamisesta, ja hänen johdollaan yhtiöt ovat luoneet vahvaa taloudellista tulosta ja omistaja-arvon nousua, Hienonen kommentoi tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat