Nivean sävyttävät päivävoiteet keräsivät kiitosta

Helmi ja Nivea antoivat 40 naiselle mahdollisuuden testata Nivean sävyttäviä, ikääntymisen merkkejä vähentäviä päivävoiteita. Alle nelikymppiset saivat kokeilla Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Tinted Day Care -voidetta ja yli 40-vuotiaat saivat kokeiltavakseen Nivea Expert Lift Perfection-voiteen.

Sävyttävä päivävoide on nopea keino hankkia iholle kaunis hehku. Haimme testiryhmään henkilöitä, jotka halusivat kauniin päivetyksen iholleen ja vähentää ikääntymisen vaikutuksia.

Testattavana oli kaksi tuotetta. antaa energiaa iholle, tasoittaa ja sävyttää. -päivävoide tehoaa kolmella tavalla: piirteitä kohottamalla, sävyttämällä ja valoa heijastamalla.

Testiryhmään valittiin 40 naista. Jaoimme testaajat kahteen ryhmään. Yli 30-vuotiaat saivat testattavakseen NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Tinted Day Care -päivävoiteen, jolle testiryhmä antoi yhteensä 3,6 Helmi-pistettä asteikolla 1–5. Yli 40-vuotiaat testasivat NIVEA Expert Lift Perfection -päivävoiteen, joka sai käyttäjiltään 3,7 Helmi-pistettä.

Näin testaajat arvioivat NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Tinted Day Care -voidetta:

"Minulla on vielä päivettynyt iho elokuun Kreetan reissun jälkeen, joten tuote syvensi sitä. Keskitalvella sävyttävä ominaisuus tulisi varmaankin paremmin esille."

"Yllätti positiivisesti."

"Positiivista oli hyvä levittyvyys ja miellyttävä kevyt sävytys, joka sopi hyvin erittäin vaalealle iholleni. Sävy ei myöskään näyttänyt mitenkään tökeröltä vaan antoi piristävää hehkua kasvoille. Ikääntymisen merkkien vähentämisestä en osaa sanoa, mutta antoi kyllä uutta ryhtiä ja eloa kasvoille ja koko ilme piristyi. Voide oli myös melko tuoksuton, mikä oli hyvä koska en pidä voimakkaista tuoksuista. Ehdottomasti aion jatkaa käyttämistä. Voide "pelastaa" huonon aamun antamalla uutta hehkua kasvoille ja peittämällä ihon virheitä. Kalpea ihoni todellakin kaipaa tällaista sävyttävää voidetta."

"Varsinkin tuoksu oli miellyttävä. Itselleni jotkut tuoksut aiheuttavat allergisia oireita. Tästä tuotteesta ei tullut mitään oireita."

"Kosteutuksen ja sävyn puolesta tuote vastasi odotuksia. Tuotteen tuoksu oli liian voimakas. En havainnut vaikutuksia ikääntymisen merkkien poistumisessa."

Näin testaajat arvioivat NIVEA Expert Lift Perfection -voidetta:

"Kevyt, helppokäyttöinen, hieman sävyttävä."

"Paras voide, mitä olen käyttänyt! Kätevä ratkaisu pullossa, kun sen avaa ja sulkee."

"Yllätyin, kuinka laadukas ja monipuolinen tuote! Aion käyttää tätä jatkossakin säännöllisesti. Sävy oli hyvä ja olen kokeillut joskus muita hyaluronia sisältäviä voiteita ja olen huomannut vaikutuksen ja uskon sen tehoon."

"Säikähdin ensimmäisellä levityskerralla tulosta; kasvot muuttivat väriä, niihin tuli kimalletta ja näyttivät kiiltäviltä. Kun laitoin puuterin päälle, lopputulos on hyvä. "

"Pieni epäilys jäi, että keskellä talvea ei ehkä kosteuta riittävästi."

"Kiva, kun oli lähes hajusteeton tai ainakaan minun nenääni ei tuoksu häirinnyt."

MTV3/Helmi

Kuva: Nivea

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja