Mainos

Nivean hiustenhoitotuotteille 3,6 Helmi-pistettä

NIVEA ja Meikkivinkki valitsivat yhteistyössä 30 miestä tai naista kokeilemaan Nivean uusia hiustenhoitotuotteita. Testattavana oli viisi eri tuotetta: Color Protection värjätyille hiuksille, Blond / Cacao Explosion vaaleille- ja tummille hiuksille, Straight & Easy "oikkuileville" hiuksille, Intense Repair rasittuneille hiuksille ja Strong Power miehille. Testiryhmäläiset arvioivat tuotteita Helmi-pisteillä yhdestä viiteen. Kokonaisarvosanaksi tuli hyvä 3,6!

Ryhmäläiset arvioivat tuotteita viikon ajan. Testiviikon jälkeen he kertoivat mielipiteensä tuotteista. Kokosimme sivuille osan mielipiteistä.

Color Protection -shampoota, hoitoainetta ja tehohoitoa testannut kertoo:

"Shampoota oli miellyttävä käyttää ja vaahtoaminen oli hyvä ja hiukset tuntuivat jo vaahdotettaessa ihanan kuohkeilta. Pesutulos oli erinomainen. Hoitoaine oli ehdottomasti paras koskaan kokeilemistani tuotteista. Ei jäämiä, eikä raskasta tunnetta, ilmava tunne säilyi ja näkyi kauan. Tehohoidon jälkeen hiukset olivat ravitut ja silkkiset, aivan ihana tuote! "Mikropallot" loivat terapeuttista tuntoa hierottaessa sitä hiuksiin. Kokonaisvaikutelma oli kerrassaan täysi kymppi!"

Cacao Explosition -shampoota ja hoitoainetta testannut kertoo:

"Sopii hyvin vähän karheammalle hiuslaadulle tai oikein kuiville, yhdessä käytettyinä liian hoitavat minulle, koska shampookin jo pehmitti. Käytän kyllä mielelläni jatkossakin, mutta erikseen:"

Blond Explosition -shampoota ja hoitoainetta testannut kertoo:

"Hiuksista tuli puhtaat ja hyväntuoksuiset. Käyttömukavuus oli kaiketi aika normaalia ja vaikutuksena hiusten väri tuntui hieman kirkastuvan. Hyvä tuoksu (asteikolla 1 - 5) antaisin siitä 4. Pesun jälkeen hiukset tuntuivat latvoista hieman kuivilta. Hoitoainetta saa laittaa aika runsaasti (puolipitkiin hiuksiin). Kokonaisvaikutelma: positiivinen."

Intense Repair -shampoota, hoitoainetta ja naamiota testannut kertoo:

"Käyttäessäni shampoota, tunsin kuinka pehmeäksi tuote teki hiukseni jo ensimmäisen kerran jälkeen, käytin shampoon jälkeen hoitoainetta joka suojasi hiuksiani ulkona, koleassakin ilmassa.

Käytössäni oli myös hiusnaamio jota käytin viikon lopuksi ja joka teki hiuksistani voimakkaammat. Koska aine ei valunut, saatoin tehdä aineen vaikutuksen aikana muita askareita. Pari kertaa viikossa laitoin hiuksiini jätettävän hoitoaineen jonka vaikutus tuntui hiuksissa koko päivän . Hiuksistani tuli pehmeät ja helposti muotoiltavat. Tuotteissa oli miellyttävä tuoksu, joka jäi hiuksiin päivän ajaksi. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja tulen jatkossakin ostamaan Nivean hiustenhoitotuotteita!"

Straight&Easy shampoota, hoitoainetta ja tehohoitoa testannut kertoo:

"Vähän hajuton ja mauton vaikutelma. Ihan ookoo, mutta en ylistäisi, paitsi shampoo oli hyvä. Ihan hyvä perustuote arkikäyttöön. Helpottaa hiustenlaittorutiineja hieman."

Strong Power -shampoota testannut kertoo:

"Strong Power verrattuna aikaisemmin käyttämiini shampoihin on kärkipäätä. Jos hintakin on kohdallaan, niin voin harkita ja tehdä ostoksen. Jos miinusta haluatte, niin purkin muotoilua voi miettiä. Kapean hoikkana purkkina se ei ihan aina pysynyt pystyssä ja varmaan täynnä shampoota se oli hankalimmillaan. Koko auttaa tietysti tilaongelmissa. Ja aine kuluu yllättävän nopeasti! Kiitos."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.