NIVEA-hiustenhoitotuotteet uudistuvat

NIVEA-hiustenhoitotuotteet uudistuvat syksyllä ulkoa ja sisältä. Uudet pakkaukset mukailevat muotoilutuotteiden linjaa ja hoitotuotteiden koostumusta on parannettu entisestään viimeisimpien innovaatioiden mukaisesti.

Samalla hoitotuotteiden määrä kasvaa, kun tuoteperheeseen liittyy uusi tulokas, NIVEA Volume Sensation -sarja.

Kaikki hiusten hoitoon ja muotoiluun

NIVEA-hiustenhoito- ja muotoilusarja on nyt monipuolinen kokonaisuus. Shampoot, hoitoaineet, tehohoidot ja kattava muotoilutuotteiden valikoima vastaavat vaativammankin kuluttajan tarpeisiin.

NIVEA-hiustenhoitotuotteet saapuivat Suomen markkinoille syksyllä 2008 ja ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa kuluttajien keskuudessa. Markkinaosuus on kasvanut vauhdikkaasti ja myynnille asetetut tavoitteet ovat ylittyneet.

Uusi Biosoft System pureutuu hiusongelmiin

Kaikkiin NIVEA-hiustenhoitotuotteisiin on lisätty ainutlaatuinen Biosoft System -mekanismi, joka hoitaa ja pehmittää hiusta luonnonmukaisesti. Tuotteet sisältävät nyt myös jojobaöljyä ja aloe veraa, jotka sekä kosteuttavat että ravitsevat hiusta pitkäkestoisesti. Hiuksista tulee sileämmät, taipuisammat ja pehmeämmät. Hoitoaineiden ja hiusnaamioiden koostumusta on päivitetty entistä hoitavammaksi.

Koostumus helpottaa entisestään kampaamista, joten hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja hoitoaine levittyy tasaisesti. Tuotteet sisältävät lisäksi valoa heijastavia ainesosia, jotka parantavat merkittävästi hiusten kiiltoa. Taipuisat ja pehmeämmät hiukset ovat myös helpommin käsiteltävissä.

NIVEA-hiustenhoitotuotteet:

NIVEA Classic Care: shampoo ja hoitoaine

NIVEA Volume Sensation: shampoo, vaahtohoitoaine ja hoitovoide

NIVEA Intense Repair: shampoo, hoitoaine, hoitovoide ja hiusnaamio

NIVEA Diamond Gloss: shampoo, hoitoaine ja hoitosuihke

NIVEA Gold Explosion: shampoo, hoitoaine ja hoitovoide

NIVEA Cacao Explosion: shampoo ja hoitoaine

NIVEA Color Protection: shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio

NIVEA Straight & Easy: shampoo, hoitoaine ja hoitovoide

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat