Nissan julkaisi Juke Nismo RS:n hinnat

Nissan toi urheilulliset Nismo-nimeä kantavat mallit Eurooppaan noin kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen Nismo-malli oli Juke, ja nyt siitä esitellään uusi entistä tehokkaampi RS-malli.

Juke Nismo RS tulee tarjolle sekä etu- että nelivetoisena. Etuvetoinen versio on aina kuusiportaisella käsivaihteistolla varustettu ja silloin 1,6-litraisesta bensaturbosta puristetaan 160 kW (218 hv) teho ja 280 newtonmetrin vääntö. Etuvetoisessa mallissa tehon välittämisestä huolehtii vakiona oleva mekaaninen tasauspyörästön lukko.

Nelivetoinen malli tulee tarjolle puolestaan Xtronic-automaattivaihteistolla, ja sen yhteydessä teholukema on 157 kW (214 hv) ja vääntö 250 Nm. Nelivetoisessa mallissa etenemistä helpotetaan Nissanin TVS-järjestelmällä (Torque Vectoring System). Automaattivaihteiston yhteydessä ratista löytyy vaihtosiivekkeet.

Aikaisempaan Juken Nismo-versioon verrattuna auton ajettavuuteen on haettu parannusta jäykistämällä koria ja säätämällä alustaa. Kasvaneiden menohalujen hillitsemiseksi myös jarrut on päivitetty aikaisempaa tehokkaampiin.
Juke Nismo RS:n hinnat alkavat etuvetoisen ja manuaalivaihteisen version 34 851 eurosta. Nelivetoinen maksaa 40 642 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat