Mainos

Nissan julkaisi Juke Nismo RS:n hinnat

Nissan toi urheilulliset Nismo-nimeä kantavat mallit Eurooppaan noin kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen Nismo-malli oli Juke, ja nyt siitä esitellään uusi entistä tehokkaampi RS-malli.

Juke Nismo RS tulee tarjolle sekä etu- että nelivetoisena. Etuvetoinen versio on aina kuusiportaisella käsivaihteistolla varustettu ja silloin 1,6-litraisesta bensaturbosta puristetaan 160 kW (218 hv) teho ja 280 newtonmetrin vääntö. Etuvetoisessa mallissa tehon välittämisestä huolehtii vakiona oleva mekaaninen tasauspyörästön lukko.

Nelivetoinen malli tulee tarjolle puolestaan Xtronic-automaattivaihteistolla, ja sen yhteydessä teholukema on 157 kW (214 hv) ja vääntö 250 Nm. Nelivetoisessa mallissa etenemistä helpotetaan Nissanin TVS-järjestelmällä (Torque Vectoring System). Automaattivaihteiston yhteydessä ratista löytyy vaihtosiivekkeet.

Aikaisempaan Juken Nismo-versioon verrattuna auton ajettavuuteen on haettu parannusta jäykistämällä koria ja säätämällä alustaa. Kasvaneiden menohalujen hillitsemiseksi myös jarrut on päivitetty aikaisempaa tehokkaampiin.
Juke Nismo RS:n hinnat alkavat etuvetoisen ja manuaalivaihteisen version 34 851 eurosta. Nelivetoinen maksaa 40 642 euroa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.