Nipa Neumann pisti korkin kiinni – avautuu suhteestaan alkoholiin: "Tämä on hyvä koulu itselleni"

Neumann ja muut konkarimuusikot keikkailevat etänä 8:30
Neumann ja muut konkarimuusikot tekevät etäkeikkoja

Dingo-yhtyeen keulahahmo Pertti ”Nipa” Neumann kertoo suhteestaan alkoholiin.

Dingo-tähti Pertti "Nipa" Neumann päätti tehdä alkoholin suhteen ratkaisun muutama kuukausi sitten. Neumann laittoi korkin kiinni ja päätti keskittyä hyvinvointiinsa.

– Minulle tuli vain sellainen fiilis, että kokeilen tällaista. Alkoholi ei ole liittynyt mitenkään isosti elämääni. Arkipäivisin en käytä ollenkaan. Joskus viikonloppuna olen ottanut jotain. Päätin, että skippaan senkin pois. Katson, miten pärjään ilman. Tämä on hyvä koulu itselleni, että sitä voi myös säännöstellä, mies kertoo.

Mies kertoo olleensa uransa alussa päihteettömällä linjalla, vaikka artisteille oli tarjolla paljon alkoholia keikkapaikoilla.

– En käyttänyt Dingo-kiertueella aluksi lainkaan alkoholia keikoilla tai keikkayhteyksissä. Alkoholi on vähän salakavala tässä ammattikunnassa, koska sitä on tietenkin tarjolla enempi tai vähempi. Toki viime kädessä se on omasta tahdosta ja halusta kiinni, ottaako, Neumann avautuu.

Neumann ei aio lopettaa kokonaan alkoholinkäyttöä. Heti, kun ravintolat aukeavat, mies lähtee avovaimonsa kanssa punaviini-illalliselle. Viisi vuotta yhdessä rakkaansa kanssa ollut Neumann kuvailee puolisoaan MTV Uutisille.

– Hyvännäköinen ja todella aktiivinen ihminen, joka tekee muun muassa hyväntekeväisyyttä. Jos kihloihin asti päästään, niin sitten se näkyy ja kuuluu, mies vinkkaa.

Videolla Neumann kertoo uudesta projektistaan, jota hän on kehitellyt koronapandemian aikana.

Lue myös:

    Uusimmat