Niko Saarinen erosi poikaystävästään – avautuu podcastissa eron syistä: "Salaa toivoin..."

6:01
Niko Saarinen puhui poikkeuksellisen avoimesti parisuhteestaan vappuhaastattelussa – nämä kriteerit kävivät toteen

Niko Saarinen puhuu kauniisti podcastissa ex-puolisostaan. 

Mediapersoona Niko Saarinen  paljasti talvella seurustelevansa. Sen jälkeen hän on raottanut pieniä palasia suhteestaan, kuten MTV Uutisten vappuhaastattelussa.

Nyt tositelevisio- ja viihdekonkari kertoo Nikotellen-podcastissaan, että suhde on tullut tiensä päähän. Saarinen lukee jaksossaan poikkeuksellisen avoimen kirjeen, jossa puhuu syvimmistä haavoistaan.

Pariskunta oli tavannut toisensa ensimmäisen kerran loppiaisena, jota Saarinen muistelee podcastissa.

– Mun ensimmäiset sanat hänelle oli, että vittu mua ahdistaa. Nuo sanat lopulta määrittelivät kaiken tuossa suhteessa.

Monessa eri työprojektissa mukana oleva Saarinen oli pohtinut usein, että seuraavalla viikolla hän antaa kaikkensa parisuhteelleen, näin ei kuitenkaan käynyt.

Hän oli antanut myös takarajan parisuhteelle, jos se ei toimisi kesäkuuhun mennessä, olisi heidän parempi lähteä eri teille. Kesäkuuhun mennessä myös hänen lukuisat työprojektinsa tulivat päätökseen.

– Nyt mietin, että mitä kaikkea mulla oli, mutta elin omassa kuplassa, omien haavojeni ja arpieni kanssa, joita niin kovasti koitan peitellä ja varjella, Saarinen pohdiskelee podcastissa.

– Se voi vaikuttaa siltä, että työnnän pois ihmistä, vaikka haluan vain suojella itseäni.

Kevään aikana Niko Saarinen on nähty Selviytyjissä. 

Saarinen kertoo, että oli mennyt monta vuotta päämäärätietoisesti kohti sitä ajatusta, että hänellä olisi parisuhde. Hän on puhunut parisuhdehaaveistaan myös julkisuudessa, kuten MTV Uutisten juhannushaastattelussa.

Hän oli uskotellut itselleen, että parisuhde tekisi hänestä kokonaisen.

– Olisi voinut tehdäkin, mutta tässä tilanteessa aika ja paikka oli väärä. Lopulta enemmän ihastuin ja rakastuin siihen tunteeseen, että olen parisuhteessa. Enkä tajunnut, että sen taustalla on henkilö, jolle ei voi puhua ja sanoa miten haluaa. Se ei varmaan kestä ihan kaikkea ja jonain päivänä se mitta tulee täyteen ja puolikas Niko ei riitä ja se päivä koitti.

– Älkää käsittäkö väärin, rakastin kyllä Herra suoraan asiaan, Saarinen toteaa, kertoen, että hänen rakastaan kutsuttiin kyseisellä nimellä podcastissa.

Kesäkuun etappi lopulta koitti ja asiat tapahtuivat niin kuin tapahtuivat.

– Salaa toivoin, että se hetki koittaa, kun erotaan ja se tapahtuisi niin, ettei mun tarvitsisi sanoa sitä ääneen. Ei siksi, ettenkö olisi tykännyt, rakastanut tai välittänyt, vaan koska olin lukossa, eikä siinä voi vaan olla. Ei itse, ja vielä ehkä vähemmän se toinen, Saarinen toteaa.

Kuuntele koko podcast tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja