Mainos

Nikki Reed Twilight-kuvauksista: Tästä tulee intensiivistä

Näyttelijä Nikki Reed kertoi OK-lehdelle Twilight-saagan neljännen osan, Breaking Dawnin, kuvauksista. Kuvaukset alkavat näinä päivinä.

Rosalie-vampyyriä Twilight-elokuvissa näyttelevä Nikki Reed paljasti yksityiskohtia piakkoin alkavista kuvauksista. Tällä kertaa näyttelijät eivät suuntaakaan jo tutuksi tulleeseen Vancouveriin.

– Menemme aluksi New Orleansiin vähän yli viikoksi, vasta sen jälkeen on Vancouverin vuoro, Reed kertoi.

Näyttelijä kertoi odottavansa eniten pääsyä Peter Facinellin kokkausten ääreen. Facinelli näyttelee vampyyriperheen isää.

– Hän on huippukokki. Hän tekee ihanaa pastakastiketta, johon hän lorauttaa vodkaa mukaan, Reed kertoi innoissaan.

Oma aika on tärkeää

Vaikka kuvaukset vievät paljon aikaa, näyttelijät ottavat Reedin mukaan myös omaa aikaa itselleen ja omille harrastuksilleen.

– Olemme kaikki niin erilaisia, ja tykkäämme eri asioista. Jackson (Rathbone) tuo aina koko bändinsä mukaan kuvauksiin, Elizabeth (Reaser) ja minä taas tykkäämme käydä kuntoilemassa.

Reedille kuvaukset tulevat olemaan kiireiset, sillä kuntoilun ohella hän aikoo myös opiskella kuvausten aikana.

– Ajattelin suorittaa muutaman kurssin. Aion opiskella ainakin äidinkieltä ja kirjoittamista. Haluaisin myös opiskella kreikkalaista mytologiaa ja psykologiaa.

Näyttelijä odottaa innoissaan alkavaa kuvausrupeamaa. Käsikirjoituksen hän sai vasta viime viikolla. Reedin mukaan se on intensiivinen.

– Se näyttää upealta! En tiennyt kuinka paljon se tulisi eroamaan kirjan tapahtumista, mutta näyttää siltä, että kaikki on tallella, ja se on hienoa. Odotan innolla kaikki koomisia kohtauksia, joissa tulen olemaan Jacobin kanssa. Tämän elokuvan myötä ihmiset myös ymmärtävät, miksi Rosalie on sellainen kuin on.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: okmagazine.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.