NHL-seuralta tyly ilmoitus kohusta toiseen seilanneelle hyökkääjälle – jättisopimus irtisanotaan

San Jose Sharks kertoo verkkosivuillaan, että Evander Kanen sopimus halutaan irtisanoa.

Seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkkaa San Josessa nauttiva Kane on hölmöillyt urakalla viime aikoina, ja hänen siviilipuolen ongelmansa ovat estäneet ammatin täysipainoisen harjoittamisen.

Uhkapeliongelmasta kärsivä Kane on ollut kohun keskellä muun muassa eroa hakevan vaimonsa Anna Kanen syytöksien noustua julkisuuteen. Anna Kane väitti pelaajan muun muassa pahoinpidelleen häntä ja lyöneen vetoa omista otteluistaan.

The Athletic uutisoi aiemmin, että osa San Jose Sharksin pelaajista oli ilmaissut haluttomuutensa pelata Kanen kanssa samassa joukkueessa.

– On helppo osoittaa minua sormella ja yrittää tehdä minusta syntipukkia julkisuuteen vuotaneiden yksityisongelmieni takia. En kuitenkaan tiedä tai usko, onko tuo totta, Kane pohti tuolloin.

Vielä tämän jälkeen kävi ilmi, että Kane väärensi oman rokotuskorttinsa.

San Jose kertoo nyt verkkosivuillaan, että Kane laitetaan siirtolistalle ja hänen sopimuksensa halutaan irtisanoa nyt farmisarja AHL:n koronaprotokollan rikkomisen vuoksi.

Kanen seitsemän miljoonan dollarin kausiansion tuovaa sopimusta on jäljellä vielä vajaat neljä kautta. Tämä kausi mukaan lukien sopimuksen arvo on siten 28 miljoonaa dollaria.

Cap Friendly -sivuston mukaan Kane on tähän mennessä tienannut yli 59 miljoonaa dollaria, mutta lehtitietojen mukaan Kane on hakenut itsensä henkilökohtaiseen konkurssiin.

Lue myös:

    Uusimmat