NHL-pelaaja härskissä huoltajuuskiistassa – lapset vietiin väkisin äidin kotoa, isoisä vuoti julkisuuteen videoita epäilyttävästä kohtelusta

5:13
Videolla Kasperi Kapanen puhuu videolla vanhaa valmentajaansa vastaan nostetuista syytöksistä.

NHL-pelaaja Nikita Zaitsev saa kovia syytöksiä ex-vaimoltaan. Margo Gotovtseva julkaisi videon, jossa miehet veivät kaksi lasta pois kotoa väkisin. Lasten isoisä antoi venäläismedialle materiaalia, jotka näyttävät tarinasta toisen puolen. 

Vuonna 2015 avioituneilla Zaitsevilla ja Gotovtsevalla on 3- ja 5-vuotiaat lapset, jotka ovat asuneet Venäjällä. Isä pelaa jääkiekkoa NHL:ssä Ottawa Senatorsissa, jonne hän siirtyi Toronto Maple Leafsista. 

Gotovtseva julkaisi Instagramissa videon, jossa miehet vievät kaksi lasta autosta ja juoksevat parkkipaikan poikki lapset sylissään. Nainen yrittää saada lapsia takaisin, mutta mies estää häntä.

Venäläisnaisen mukaan lastenhoitajan korva repesi, ja hän sai itsekin ruhkeuta olkapäähän ja niskaan. Gotovtseva kirjoitti, ettei hän ole nähnyt lapsiaan 12 päivään. 

– En halunut teidän tietävän, mitä meidän "perheessä" tapahtuu. Tämä video ei tarvitse sanoja. Tärisen vieläkin. 

Puolustaja oli käymässä Venäjällä marraskuun loppupuolella, ja hän oli sivussa henkilökohtaisten syiden takia ottelusta New York Rangersia vastaan 22. marraskuuta. 

"Hän ei ollut halukas yhteistyöhön"

Taustalla on raju huoltajuus- ja rahakiista. Väitteiden mukaan ex-vaimo olisi vaatinut Zaitsevin tuloista kolmasosaa, mutta hän ei olisi saanut elatusapua yhtään. 

– Yritin ratkaista asian henkilökohtaisesti, mutta hän ei ollut halukas yhteistyöhön. Hyväksyin viikonloppuvierailut, mutten en koskaa pysyvää huoltajuutta. 

Ex-vaimo kertoi, että hän aikoo taistella lapsistaan loppuun asti. Hän vetosi viestissään Zaitseviin ja hänen vanhempiinsa. 

– Voit syyttää minua ja loukata, käydä kimppuunkin. Sinulla ei ole kuitenkaan mitään oikeutta vetää pieniä tyttöjäni mukaan. 

Isoisä antoi videoita käyttöön

Zaitsev kertoi agenttinsa Dan Milstenin välityksellä ettei hänen ex-vaimonsa tarina ole täsmällinen. Hän mainitsi, että lapset ovat Zaitsevin vanhempien luona, jossa he asuvat muutenkin. 

Tapahtumasarjaan tuli uusi käänne, kun venäläinen 360-kanava sai Nikitan isältä Igorilta haltuunsa videoita Gotovtsevan kotoa. Zaitsevin leiri yrittää todistaa niiden avulla, ettei lasten tulisi asua äitinsä luona. 

Videolla näkyy, miten äiti kohtelee rajusti lastaan. Talossa on miesystävä, joka käyttää huumeita. 

– Hän tarvitsi lapset ennen oikeudenkäyntiä, joten hän otti ne. Hän haluaa elatusapua, Igor Zaitsev sanoi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja