NHL:n yön suomalaiset: Pekka Rinne pommitettiin vaihtoon, Mikael Granlund yritti tuoda toivonkipinää

Pekka Rinteellä oli murheellinen ilta Nashville Predatorsin maalilla jääkiekon NHL:ssä. Hän sai tehdä neljän takaiskuosuman jälkeen tilaa Juuse Sarokselle ottelussa, jossa Vancouver Canucks rallatteli lopulta 6–2-voittoon.

Zach MacEwen, Brandon Sutter, Jordie Benn ja Elias Petterson ohittivat vuorollaan Rinteen ja Vancouver johti taistoa toisen erän alussa jo 4–0. Tässä kohtaa Rinne luisteli vaihtoon, ja tilalle tolppien väliin hyppäsi Juuse Saros.

Nashville nousikin toisessa erässä Craig Smithin ja Mikael Granlundin osuttua jo kahden maalin päähän. Nämä maalit jäivät kuitenkin laihaksi lohduksi, kun seuraavista, ottelun viimeisistä osumista vastasivat Vancouverin J. T. Miller ja Jake Virtanen.

Granlund teki maalinsa lyömällä irtokiekon maalin kulmalta sisään. Suomalainen puikkasi tilanteeseen laidasta mustelmia kaihtamatta.

Granlund on nyt kiskonut kauden 49 peliinsä teholukemat 13+9=22.

Välimäki    CGY loukkaantunut

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.