NHL-menestys ja vauraus ei tuonut onnea Niklas Hagmanin elämään – kertoo nyt avoimesti vastoinkäymisistään: "Kaikki alkoi hajoamaan kasaan"

6:22
Katso videolta entisen NHL-tähden haastattelu uranjälkeisistä vastoinkäymisistä.

Niklas Hagman kertoo MTV Uutiset Livessä vaikeista ajoistaan ja siitä, miten hän selvisi masennuksesta ja avioerosta.

NHL-jäillä menestynyt huippukiekkoilija Niklas Hagman on yllättänyt katsojat ja jopa itsensä tanssitaidoillaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Ohjelmaan hän lähti mukaan, koska viimein elämäntilanne oli riittävän hyvä fyysisen ja henkisen tilan kannalta. Hagman on kertonut avoimesti sairastuneensa masennukseen. Jääkiekkouran lopettamisen jälkeen elämään ei tahtonut löytyä rytmiä tai tavoitteita.

Hagman oli myös kohdannut isoja vastoinkäymisiä, kuten isänsä menetyksen sekä avioeron.

– Oli aika paljon kaikkia vastoinkäymisiä ja muutenkin on pitkältä ajalta ollut paljon vaikeita asioita, mitä en ollut käsitellyt. Pelaaminen loppui, niin päivästä loppui rytmi, Hagman kertoo MTV Uutiset Livessä.

– Mikään ei oikein innostanut ja millään ei ollut mitään väliä. Se oli vaikeaa. Huomasin, että päivät alkoivat olemaan toistoja edellisestä.

– En pitänyt peilikuvastani ja kaikki alkoi hajoamaan kasaan, Hagman kuvailee.

MTV Uutiset Liven haastattelussa Hagman kertoo, miten selvisi vaikeista vuosista ja mitä urahaaveita hänellä on tulevaisuudessa.

Tanssi Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja