Neymar kertoi painajaismaisesta illastaan MM-turnauksessa: epäilykset ja pelot valuivat kyyneleinä poskille – "Päässäni pyöri tuhansia asioita"

2:45
Neymar hassutti Etelä-Korean maalivahdin täysin solmuun rangaistuspotkussaan

Brassitähti Neymar sanoi peläneensä, että MM-turnaus olisi hänen osaltaan ohi heti avausottelun jälkeen. Neymar loukkasi nilkkansa alkulohko-ottelussa Serbiaa vastaan ja poistui kentältä ennen täyttä aikaa. Hän palasi kehiin vasta neljännesvälierissä Etelä-Koreaa vastaan ja oli yhdellä maalillaan siivittämässä Brasiliaa 4–1-voittoon. 

Voitto ja sen tuoma jatkopaikka tuntuivat Neymarille kahden ottelun poissaolon vuoksi vielä normaaliakin paremmilta.

– Se ilta, kun loukkaannuin, oli minulle erittäin vaikea, koska päässäni pyöri tuhansia asioita; epäilyksiä ja pelkoja. Sain kuitenkin tukea joukkuekavereiltani ja perheeltäni.

Neymar kertoi itkeneensä Serbia-ottelun jälkeen.

– Minun täytyi löytää jostain voimaa tilanteessa, jossa sitä ei ollut ollenkaan.

Etelä-Korea-ottelun jälkeen hän kiitti fanejaan saamistaan kannustusviesteistä. Kiitokset lähtivät myös Brasilian maajoukkueen lääkintähenkilöstön suuntaan.

Maanantain ottelun Neymar pystyi pelaamaan ilman kipuja. Rangaistuspilkulta viimeistelty 2–0-osuma nosti Neymarin yhden maalin päähän Brasilian maajoukkueen kaikkien aikojen parhaasta maalintekijästä Peléstä.

Brasilian pelit jatkuvat perjantaina, kun puolivälierissä tulee vastaan Kroatia. Viime kisojen finalisti selvitti neljännesvälierät rangaistuspotkukilpailun päätteeksi tulleella voitolla Japanista. Varsinainen peliaika ottelussa päättyi 1–1.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja