Järkyttävä video stadionin liepeiltä leviää: MM-turnauksen lähettiläänä toimiva ex-hyökkääjätähti potkaisi fania päähän

FIFA ottelukooste neljännesvälierä: Brasilia - Etelä-Korea 8:04
Samuel Eto'o oli ennen järkyttävää tekoaan seuraamassa Brasilian ja Etelä-Korean maalijuhlia. Viihdyttävän ja vauhdikkaan ottelun kaikki viisi maalia katsottavissa tältä videolta.

Entinen huippupelaaja, Kamerunin jalkapalloliittoa joulukuusta 2021 lähtien johtanut Samuel Eto'o käyttäytyi pöyristyttävällä tavalla MM-kisojen neljännesvälieräottelun Brasilia–Etelä-Korea jälkeen.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Kisojen perintölähettiläänä toimiva Eto'o todisti maanantai-iltana noin 44 000 muun katsojan kanssa paikan päällä, miten Brasilia jyräsi puolivälieriin vakuuttavalla ja näyttävällä 4–1-voitolla.

Stadionilta lähtiessään Eto'o vaikutti olevan hyväntuulinen. Yhdysvalloissa ilmestyvä espanjankielinen La Opinión -sanomalehti on julkaissut Twitter-tilillään videon, jossa Eto'o poseeraa ensin hymyssä suin yhteiskuvaa pyytävien ihmisten kanssa.

Eräs kameran kanssa liikkeellä ollut mies sai kuitenkin Eto'on täysin tolaltaan. Eto'o yritti käydä mieheen käsiksi, mutta paikalla olleet tulivat väliin.

Eto'on ollessa neljän miehen ympäröimänä, muuan viides mies kävi riuhtaisemassa kameran pois Eto'on suututtaneelta mieheltä. Kamera putosi hetkeä myöhemmin maahan, ja sen omistaja kumartui nostamaan sitä.

Tässä vaiheessa Eto'o irtautui rauhoittelijoiltaan yhtä terävästi kuin aikanaan puolustajilta. Hän juoksi kohti kumartunutta kameran omistajaa ja näyttäisi potkaisseen tätä reidellä tai polvella päähän.

Hurjasta osumasta huolimatta kameran omistaja selvisi ilmeisen vähällä, sillä hän poistui välittömästi paikalta. Myös Eto'o siirrettiin sivummalle rauhoittumaan.

La Opinión ei saanut Eto'olta selvyyttä siihen, mikä hänet suututti.

Pelaajauraltaan Eto'o muistetaan muun muassa Barcelonasta, jota hän edusti viiden kauden ajan vuosina 2004–2009. Hän oli tuolloin juhlimassa muun muassa kolmea La Ligan mestaruutta ja kahta Mestarien liigan voittoa. Kamerunin maajoukkueessa Eto'o on historian paras maalintekijä 56 osumallaan.

Lue myös:

    Uusimmat