New Yorkissa asuva ex-missi julkaisi karun videon metrosta: "Tavallisena päivänä metron tankoon koskeminen on ällöä, mutta nyt jopa pelottavaa"

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Tämä kaikki sinun pitää tietää koronasta. Katso video.

Krista Lanning kertoi näkemyksensä koronavirustilanteeseen. 

Vuonna 2014 Miss Suomi -kisassa perintöprinsessaksi kruunattu Krista Lanning (o.s. Haapalainen) asuu nykyisin Yhdysvalloissa puolisonsa Kevin Lanningin sekä heidän Lumi-tyttärensä kanssa.

Niin kuin koko maailmassa, myös rapakon toisella puolella on käynnissä kriisi koronaviruksen takia. Lanning kirjoitti Instagram-tililleen pitkän tekstin siitä, miten koronaviruksen tuomat ongelmat näkyvät arkielämässä. 

Lanning kertoo, että koronatilanteen vakavuus konkretisoitui neljä päivää sitten, ja hän päätti lopulta täydentää ruokavarastonsa muiden tavoin. 

– Tuntuu että Jenkkilässä asetetaan vastakkain (jälleen) raha & terveys. Uutisia tulee minuutin välein ja en tiedä mihin uskoa. Toiset tahot tekee viruksella rahaa ja toiset keskittyy mieluummin ihmisten hyvinvointiin. Oon ymmälläni että tälläistä tapahtuu... eikö hyvinvoinnin pitäisi aina mennä edelle, Lanning kirjoittaa. 

(Voit lukea koko tekstin tästä.) 

Eristystä ja tyhjiä metroja

Lanning julkaisi Instagram-tilillään videon metrosta, joka ammottaa tyhjyyttään. Hän kehottaa samassa julkaisussa seuraajiaan siirtämään matkansa, jos heillä on ollut suunnitelmissa matkustaa rapakon taakse.

– New Yorkia ei oo (vielä) suljettu, vaikka huhuja kuulee sieltä täältä. Yksi asia on varma: en taida hetkeen astua metroon. Tavallisena päivänä metron tankoon koskeminen on ällöä, mutta nyt jopa pelottavaa.

Lanning kertoi eilen sunnuntaina (15.3.) Instagram-seuraajilleen tunnelmiaan siitä, kun ei voi liikkua mihinkään. 

– Pakko myöntää, että tämä itsensä eristäminen tuntuu aika hyvältä, koska ei tarvii keksiä tekemistä tai minnekään menemistä ja voi ottaa vaikka TV-maratonin. Vauvan kanssa oon kokenut paljon enemmän FOMOa kun koskaan ennen elämässä ja nyt kun missään ei tapahdu mitään = problem solved.



Lue myös:

    Uusimmat