Mainos

Nelonen

Rajojen löytäminen, organisointikyky, järjestys, rajoittuneisuus.Nelosihminen on käytännöllinen ja maanläheinen. Sinulla on vahva näkemys oikeasta ja väärästä. Olet järjestyksen ihminen, kaikessa. Myös itsehillintäsi on huipussaan. Olet määrätietoinen, järkiperäinen ja suunnitelmallinen. Et anna helposti periksi. "Miten rikastua yhdessä yössä" ei ole kysymys, jota sinä pohtisit. Teet mieluummin paljon työtä ja näet paljon vaivaa rakentaaksesi menestyksellesi varman ja turvallisen perustan. Etenet askel askeleelta, etkä ota turhia riskejä. Mahdollisuutesi menestyä ovat hyvät, mutta joudut kyllä sitä tavoitellessasi törmäämään moniin esteisiin.

Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys ovat sinulle pyhiä. Olet luotettava, yhteisösi kulmakivi. Et ole mikään idealisti, mutta silti teet mielelläsi työtä yhteisösi hyväksi. Tosin saatat vähän turhan helposti tuomita naapurisi. Olet lojaali niille, joita rakastat, ja sovit hyvin ryhmätyöskentelyyn. Sinulle on kuitenkin tärkeää, että oma vastuualueesi on tarkasti määritelty.

Sinulla on erityisen hyvät menestymismahdollisuudet pankkialalla, kirjanpidossa, hallinnossa, rakentamisessa, maanviljelyksessä, tieteessä ja lakiasioissa. Kaikkialla, missä tarkkuus ja järjestelmällisyys tuovat hedelmää. Ole kuitenkin tarkkana, ettei sinusta tule komentelevaista päällepäsmäriä.

Itsehillintäsi on huipputasoa, samoin sinnikkyytesi. Käsittelet rahaa varoen, ja kaipaat pesämunan tuomaa turvaa. Nautit työnteosta, ja saatatkin siksi luoda uran jo hyvin nuorena. Riskinäsi on taantuminen tapoihin, saatat myös olla aivan liian varovainen silloin, kun tarvittaisiin muutosta. Tämän ominaisuuden vuoksi voit menettää joitakin hyviä tilaisuuksia, kun et uskalla niihin tarttua. Yritä hankkia vähän enemmän joustavuutta luonteeseesi!

Sovellut hyvin avioliittoon ja sinusta tulee vastuuntuntoinen, rakastava kumppani. Mutta mikä tahansa asia, joka järkyttää omaa turvallisuuden tunnettasi, niin kuin esimerkiksi ero, voi olla todella tuhoisa kokemus sinulle. Sinusta saattaa siksi helposti tulla hyvin omistushaluinen, ja määrittelet oikeudenmukaisuudenkin omien tarpeittesi pohjalta. Olet kuitenkin rohkea ja todellinen selviytyjä, minkä tahansa yrityksen vankka peruskivi. Ahkeruudellasi, käytännöllisyydelläsi ja perinteisiä arvoja kunnioittamalla saat elämältä ennen pitkää sen, mitä tavoittelet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.