Neljä hyvää syytä harrastaa seksiä tänä iltana

Tekeekö mielesi joskus luistaa rakastelusta? Tässä neljä hyvää syytä siihen, miksi sinun kannattaa ehdottomasti harrastaa seksiä kumppanisi kanssa.

Maailmassa on paljon hyviä syitä rakastella, mutta silti siitä tulee toisinaan luistettua. Joko on liian väsynyt, televisiosta tulee juuri katsomisen arvoinen elokuva tai sen pitkään avaamattomana lojuneen kirjan lukemista on jatkettava. Lue kuitenkin nämä neljä hyvää syytä, jotka saattavat saada sinut lopettamaan tekosyiden keksimisen, sulkemaan television, heittämään kirjan nurkkaan ja hyppäämään lakanoiden väliin!

Rakastelu on paras lääke haluttomuuteen

Mitä enemmän seksiä harrastat, sitä enemmän seksiä haluat. Rakastellessa elimistöstä vapautuu testosteronia ja muita hormoneja, jotka muistuttavat miten hyvältä rakastelu tuntuu ja että olet luonnostaan seksuaalinen olento. Nämä aivoista vapautuvat geenit saavat sinut haluamaan enemmän seksiä ja saavat sinut tuntemaan olosi seksikkääksi. Myös seksin jälkeen elimistöstä vapautuu feromoneja, jotka puolestaan saavat sinut myös tuoksumaan vastakkaisen sukupuolen mielestä seksikkäämmältä.

Seksi on loistava kauneushoito

Mitä useammin rakastelet, seksin aikana ja sen jälkeen vapautuvat estrogeenit tekevät hiuksistasi kiiltävämmät ja ihostasi pehmeämmän. Seksin aikana tuotettu hiki puhdistaa ihohuokosiasi. Tämä luonnollinen kauneushoito ei siis maksa mitään! Poltat aktin aikana myös runsaasti kaloreita, etenkin jos saat orgasmin.

Rakastelu parantaa terveyttäsi

Seksi auttaa pääkipuun, edistää verenkiertoa elimistössä ja aivoissa, helpottaa stressiä ja jännitystä sekä madaltaa riskiä sairastua erilaisiin tarttuviin tauteihin. Suutelu puolestaan lisää syljen eritystä, joka ehkäisee plakin muodostumista hampaisiisi.

Seksi vahvistaa ja pidentää parisuhdetta

Rakastelevat parit pysyvät yhdessä pitempään ja he ovat yleisesti ottaen tyytyväisempiä parisuhteeseensa. Seksi voi tehdä parisuhteesta antoisamman sekä vähentää mielipahaa ja riitelyä. Seksi yksinkertaisesti auttaa pysymään paremmin yhdessä! Kenties juuri siksi, että se saa teistä molemmat hyvälle tuulelle.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja