Nainen! Näin harrastat taivaallista seksiä

Seksipuodin pitäjät sekä Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex -kirjan kirjoittajat Rachel Venning ja Claire Cavanah paljastavat, miten naiset voivat parantaa seksielämäänsä.

Suurimmat asiat, jotka pidättelevät naisia nauttimasta seksistä, ovat aloitekyvyttömyys sekä huolehtiminen siitä, miltä he näyttävät seksin aikana.

Muista, että kommunikointi avaa kaikki ovet. Pidä myös liukastevoidetta lähettyvillä, koska hyvä seksi on liukasta. Seksuaalinen nautinto on iloinen asia ja siinä ei ole mitään väärää, joten älä häpeile nautintoasi.

Näin saat parempia orgasmeja

Naiset saavat enemmän ja parempia orgasmeja, kun opettelevat ensin antamaan itse itselleen mielihyvää. Tämä johtaa myös parempaan parisuhdeseksiin. Ota siis aikaa itsellesi ja tutustu kehoosi. Kokeile, mikä tuntuu hyvältä. Voit ottaa mukaan myös vibraattorin.

Näin saat miehen kanssa parempia orgasmeja

Puhu miehellesi, se auttaa. Sano hänelle, mistä ja miten toivoisit hänen koskettavan sinua sen sijaan, että vain toivot hänen löytävän oikean kohdan. Helppo tapa on sanoa, että "pidän siitä todella, kun kosketat minua näin", kun hän on löytänyt oikean paikan ja tekniikan. Pikaseksisessiot ovat joskus kivoja, mutta harrastakaa välillä myös seksiä, johon kuuluu pitkä esileikki. Ottakaa esileikissä välillä takapakkia ja palatkaa taas hyväilemään toisianne. Voit saavuttaa tavallista voimakkaampia orgasmeja näin.

Tässä seksiasennossa saat varmasti

Nainen päällä -asennossa laukeaa helposti, koska sinä määräät ja sinulla on valinnanvaraa. Voit keinuttaa itseäsi vasten miehesi häpyluuta, voit stimuloida itse itseäsi käsin tai voit ohjata hänen käden hyväilemään itseäsi. Voit itse myös kontrolloida yhdyntää siihen syvyyteen, joka tuntuu mielestäsi parhaimmalta.

Erikoinen vinkki parempaan seksiin

Monet naiset eivät muista hengittää kunnolla seksin aikana: mitä lähemmäs huippu tulee, naiset joko pidättelevät hengitystään tai hengittävät pinnallisesti. Jos hengität syvään, vereen pääsee enemmän happea ja se voi viedä orgasmisi aivan uudelle tasolle.

Muista kuitenkin myös nämä:

– Käytä koko kehoasi seksiin. Käytä käsiäsi, polviasi, hampaitasi…koskettele miestäsi kaikkialta.

– Orgasmi ei ole pääasia. Ne ovat ihania, mutta niitä ei tarvitse aina saada. Nauti myös matkasta, älä pelkästä päämäärästä. Missaat paljon, jos keskityt pumppaamaan vain orgasmihakuisesti.

– Omista oma orgasmisi. Kukaan ei "anna" sinulle orgasmeja, vaan saat ne itse. Kehitä taitojasi ja tietojasi omasta orgamistasi, ja tuo sitten opittu tietotaito myös makuuhuoneeseen jaettavaksi partnerisi kanssa.

Lähde: Redbookmag

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja