Nelikymppinen näyttelijä Molly Sims häikäisee kauneudellaan

Malli-näyttelijä Molly Sims on yhä tyrmäävän kaunis näky. Vaaleaverikkö nähdään tiistaina 28.8. AVAn illassa stylisti Rachel Zoen stailattavana.

Amerikkalainen malli, näyttelijä ja laulaja Molly Sims, 39, tuli tunnetuksi Sports Illustrated -mallina sekä Delinda Delinen roolistaan sarjassa Las Vegas vuosina 2003–2008. Tähti ehti tapailla vuoden päivät elokuvatuottaja Scott Stuberia, kunnes pari kihlautui toukokuussa 2011 ja asteli alttarille Kaliforniassa ystävien ja perheen läsnä ollessa syksyllä 2011.

Kesäkuussa 2012 kaunotar synnytti parin esikoispojan, Brooks Alan Stuberin.

– Voisin syödä hänet, hän on niin suloinen! Scott ja minä emme voisi olla onnellisempia ja tuskin maltan odottaa pikkumiehemme kasvavan ja meidän näkevän maailman hänen silmillään. Viimeiset yhdeksän kuukautta ovat jo olleet uskomaton matka ja olemme innoissamme tulevasta, Sims kirjoitti kotisivuilleen vauvan synnyttyä.

Ensi vuonna 40 vuotta täyttävä Sims on yhä tyrmäävän upea. Tuore äiti tietää selvästi, mitkä värit häntä pukevat parhaiten! Sims korostaa pukeutuessaan mieluiten sääriään tai solakkaa vyötäröään. Toisinaan kaunotar käyttää apunaan ammattilaista: AVAn tiistain 28.8. Stylisti Rachel Zoe -sarjan jaksossa Rachel Zoe pukee Simsin seksikkääksi Golden Globe -juhlaa varten.

Stylisti Rachel Zoe AVAlla tiistaina 28.8. klo 20.00.

Lähteet: People.com, Eonline.com, Wikipedia.org

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja